Postupke u poslednjih nedelju dana otvorila 142 državna organa, organizacije, ustanove ili druga pravna lica

Elektroprivreda Srbije raspisala 2.808 javnih nabavki, najvrednija iznosi 3,1 milijardu dinara

InvesticijeSrbija

30.12.2022 13:01 Autor: Julijana Vincan 0

Elektroprivreda Srbije raspisala 2.808 javnih nabavki, najvrednija iznosi 3,1 milijardu dinara Elektroprivreda Srbije raspisala 2.808 javnih nabavki, najvrednija iznosi 3,1 milijardu dinara
Na Portalu javnih nabavki su od 23. do 30. decembra planirane javne nabavke objavila 142 državna organa, organizacije, ustanove ili druga pravna lica. Pokrajinski... Elektroprivreda Srbije raspisala 2.808 javnih nabavki, najvrednija iznosi 3,1 milijardu dinara

Na Portalu javnih nabavki su od 23. do 30. decembra planirane javne nabavke objavila 142 državna organa, organizacije, ustanove ili druga pravna lica.

Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo raspisao je 24. decembra šest javnih nabavki od kojih je najviša procenjena vrednost od 4,2 miliona dinara za usluge sačinjavanja i objave stručnih, zdravstveno vaspitnih i edukativnih tekstova u javnim glasilima.

Institut za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“ je istog datuma raspisao 27 javnih nabavki. Ovaj institut planira da najviše novca izdvoji za nabavku mazuta – 99 miliona dinara. Slede nabavka električne energije od 50 miliona dinara i usluga održavanja higijene od 36 miliona dinara.

Ministarstvo turizma o omladine planira da izdvoji 1,25 miliona dinara za izradu dizajna i štampanje vaučera sa vodenim žigom i zaštitom od falsifikovanja za subvencionisano korišćenje usluga smeštaja u ugostiteljskim objektima. Ovaj postupak pokrenut je 27. decembra.

U sredu, 28. decembra, JP Nacionalni park Đerdap otvorilo je 13 postupaka. Za čišćenje i izgradnju šumskih saobraćajnica planira da izdvoji najviše novca – više od 26 miliona dinara.

JP za gazdovanje šumama Srbijašume raspisalo je istog datuma čak 846 javnih nabavki, međutim, njihova procenjena vrednost nije navedena.

JKP Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd je, takođe 28. decembra, otvorilo čak 356 postupaka. Najviša procenjena vrednost je za pogonska goriva za motorna vozila – šest milijardi dinara. Slede kupovina novih autobusa vrednosti 4,2 milijarde dinara i kupovina autobusa na električni pogon sa opremom za punjenje za 1,170 milijardi dinara.

AD Aerodrom Nikola Tesla je 29. decembra raspisalo 27 javnih nabavki, ali nisu istaknute njihove procenjene vrednosti. Istog dana je i Naučno-tehnološki park Novi Sad otvorio devet postupaka, bez istaknutih procenjenih vrednosti.

Fondacija za rešavanje stambenih potreba mladih naučnih radnika Univerziteta u Beogradu je 30. decembra otvorila postupak za uslugu održavanja zelenih površina za koju planira da izdvoji 3,2 miliona dinara.

JKP Beogradske pijace je istog datuma raspisalo 27 javnih nabavki, od kojih je najviša procenjena vrednost građevinskih, zanatskih i drugih radova na pijacama i pijačnim objektima u trajanju od tri godine – 1,2 milijarde dinara.

Ovo JKP je planira da izdvoji i za uslugu dvogodišnjeg higijenskog održavanja mlečnih hala, pijačnih platoa i pijačne opreme 450 miliona dinara, ali i 50 miliona dinara za dvogodišnje održavanje i intervencije na objektima JKP Beogradske pijace, itd.

Od 19 javnih nabavki, koliko je 30. decembra raspisalo JP Nacionalni park Tara, najvrednija je za seču, izradu, izvoz i iznošenje drvnih sortimenata od blizu 58 miliona dinara. Slede nabavke goriva i maziva vredne 25,5 miliona dinara i izgradnja šumskih puteva u NP Tara od 16,5 miliona dinara.

JP Elektroprivreda Srbije je, takođe 30. decembra, otvorilo čak 2.808 postupaka. Najviša procenjena vrednost je za javnu nabavku transportnih traka – 3,1 milijarda dinara (3.104.156.249,86). Sledeće najveće planirano izdvajanje novca je za goriva za potrebe proizvodnje uglja od blizu dve milijarde dinara (1.994.016.120) i za izgradnju solarne elektrane SE PETKA u Kostolcu – 1,36 milijardi dinara.

Naravno, ovo su samo neki od državnih organa, organizacija, ustanova i drugih pravnih lica koji su raspisali javne nabavke u datom periodu.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...