Stručnjak za trgovinu i carinu

Genc Čeli novi predsednik Asocijacije ovlašćenih privrednih subjekata

EURegionSrbijaU fokusu

23.5.2024 17:14 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Genc Čeli novi predsednik Asocijacije ovlašćenih privrednih subjekata Genc Čeli novi predsednik Asocijacije ovlašćenih privrednih subjekata
Upravni odbor Asocijacije ovlašćenih privrednih subjekata (OPS), koja predstavlja privredne subjekte u ekonomijama sporazuma CEFTA u vezi s programom regionalnih OPS, izabrala je novog... Genc Čeli novi predsednik Asocijacije ovlašćenih privrednih subjekata

Upravni odbor Asocijacije ovlašćenih privrednih subjekata (OPS), koja predstavlja privredne subjekte u ekonomijama sporazuma CEFTA u vezi s programom regionalnih OPS, izabrala je novog predsednika, Genca Čelija (Genc Celi), stručnjaka za trgovinu i carinu, da predstavlja OPS Asocijaciju sledeće dve godine. On će zameniti Tijanu Stefanović iz Red Speda koja je vodila OPS Asocijaciju od njenog osnivanja 2021. godine i imala ključnu ulogu u usmeravanju organizacije prema svojim ciljevima.

Upravni odbor čine Goran Cerovina (Nelt Bosna i Hercegovina), Olgica Nakova (Translog Express), Dragana Stajović (Neregelia), Betim Krueziu (Golden Eagle) i Jovan Mutavdžić (2B Logistics) zajedno sa novoizabranim predsednikom Gencom Čelijem, stoji u saopštenju Asocijacije.

Tokom sastanaka održanih u martu, Upravni odbor je potvrdio čvrstu opredeljenost OPS Asocijacije ka promovisanju saradnje i napretka u ekonomijama CEFTA sporazuma. Osnažujući okruženje pogodno za rast i razvoj OPS programa, Odbor je definisao svoj strateški cilj za nadolazeći mandat, da doprinese regionalnoj ekonomskoj konkurentnosti i agendi za olakšavanje trgovine u CEFTA regionu.

OPS Asocijacija je osnovana uz podršku projekta „Podrška regionalnoj ekonomskoj integraciji“, koji sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) u ime Evropske komisije i nemačkog Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ). Posvećena unapređenju programa Ovlašćenih privrednih subjekata unutar CEFTA sporazuma, OPS Asocijacija sarađuje sa ključnim partnerima kako bi promovisala olakšavanje trgovine, osigurala usklađenost i povećala konkurentnost poslovanja Asocijacije OPS.

  • AJA

    23.5.2024 #1 Author

    Cestitam, nadam se da ce biti pravedan.

    Odgovori

  • ŽIZI

    26.5.2024 #3 Author

    Ajde da vidimo kako će se pokazati…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.