Frančesko Maši dolazi na rukovodeću poziciju osiguravajućeg društva

Imenovan novi predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja

BiznisOsiguranjePoslovanjeSrbija

4.2.2022 08:48 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Imenovan novi predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja Imenovan novi predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja
Frančesko Maši (Francesco Masci) imenovan je za novog predsednika Izvršnog odbora DDOR osiguranja. Unipol grupa, jedan od evropskih lidera u neživotnom osiguranju, posluje na... Imenovan novi predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja

Frančesko Maši (Francesco Masci) imenovan je za novog predsednika Izvršnog odbora DDOR osiguranja.

Unipol grupa, jedan od evropskih lidera u neživotnom osiguranju, posluje na tržištu Srbije i pruža pun doprinos napretku DDOR osiguranja, jednog od ključnih igrača na domaćem tržištu, navodi se u saopštenju naše osiguravajuće kuće.

Novoimenovani predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja Frančesko Maši izjavio je da mu je velika čast što preuzima rukovodeću poziciju u ovoj kompaniji i izrazio zahvalnost na ukazanom poverenju.

“Unapred se radujem radu sa svim izuzetno iskusnim, posvećenim i cenjenim ljudima u DDOR koji su imali veoma značajne uloge u dosadašnjem uspehu kompanije. U DDOR vidim priliku da doprinesemo kroz svaki vid poslovanja i težnju da razmišljamo na drugačiji način kako bismo ojačali našu vodeću konkurentnu poziciju i našu ključnu ulogu u zajednici. Snažna strast, nepokolebljiva posvećenost i istrajnost u radu biće u korenu onoga za šta verujem da je uzbudljivo putovanje”, kaže Frančesko Maši.

Maši je u toku svoje karijere stekao značajno iskustvo u finansijskom sektoru, fokusirajući se na investiciono bankarstvo, spajanja i akvizicije, kao i tržišta akcijskog kapitala, pokrivajući glavne transakcije finansijskih usluga u Italiji, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, bio je uključen u više spajanja i akvizicija italijanskih i međunarodnih kompanija i radio je na nizu dokapitalizacija za vodeće italijanske banke i osiguravajuća društva.

Unipol grupi se priključio 2016. godine, gde je bio na pozicijama koje su uključivale poslove od strukturiranja, analize i sprovođenja rešenja za upravljanje kapitalom i dugovima, do upravljanja svim transakcijama spajanja i akvizicija grupe Unipol u sektorima osiguranja i bankarstva kao i drugim delatnostima. Imenovan je za člana Nadzornog odbora DDOR u januaru 2021. godine, a na poziciji predsednika izvršnog odbora zamenio je Đorđa Markeđanija (Giorgio Marchegiani).

  • VERA

    4.2.2022 #1 Author

    Nemam ništa protiv stranaca, ali da li postoji zaposleni u DDOR koji je dovoljno stručan i da ima 10ak godina iskustva.

    Odgovori

  • STEFAN

    4.2.2022 #2 Author

    Svaka cast,sve čestitke!

    Odgovori

  • TINA

    23.2.2022 #3 Author

    Otkud on I ko je njega predlozio I zasto

    Odgovori

  • MARKO7

    3.6.2022 #4 Author

    Čestitam na novom mandatu, puno sreće i uspeha!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...