Ažurirana verzija dostupna i za iOS uređaje

Instalirajte novu mobilnu aplikaciju Biznis.rs i saznajte prvi najvažnije poslovne informacije

Hi-techPoslovanjeSrbija

17.10.2022 14:03 Autor: Julijana Vincan 23

Instalirajte novu mobilnu aplikaciju Biznis.rs i saznajte prvi najvažnije poslovne informacije Instalirajte novu mobilnu aplikaciju Biznis.rs i saznajte prvi najvažnije poslovne informacije
Nakon dve i po godine uspešnog rada portala Biznis.rs objavljena je nova, ažurirana verzija naše mobilne aplikacije. Osim što nudi bolje funkcionalnosti i veću... Instalirajte novu mobilnu aplikaciju Biznis.rs i saznajte prvi najvažnije poslovne informacije

Nakon dve i po godine uspešnog rada portala Biznis.rs objavljena je nova, ažurirana verzija naše mobilne aplikacije. Osim što nudi bolje funkcionalnosti i veću stabilnost, ona je od danas pored Androida dostupna i za iOS uređaje.

U navedenom periodu redakcija Biznis.rs je, osim što redovno prikuplja, istražuje i objavljuje na portalu ključne informacije za sve učesnike u poslovnom svetu, do sada pripremila i 12 brojeva časopisa. Poslovnim subjektima je već odavno jasno da je kvalitetna i dobra informisanost preduslov za uspešno snalaženje u svetu biznisa, posebno u današnje moderno doba kada je dostupna ogromna količina podataka.

Zato se naši programeri, urednici, novinari i svi zaposleni maksimalno trude da unaprede vaše čitalačko iskustvo, radi što boljeg snalaženja, selekcije i personalizacije samog sadržaja, ali i zbog brze i efikasne pretrage. Tako je od sada moguće jednim klikom u aplikaciji sačuvati tekstove kojima se kasnije može pristupiti u sekciji „Sačuvane vesti“.

Moguće je i obeležavanje kategorija, odnosno rubrika koje će se pojavljivati na ekranu korisnika. Na taj način, ukoliko čitalac ne želi da prati „Lifestyle“ teme, moći će da označi samo „Novac“, „Biznis“, „Preduzetnik“ ili slične rubrike. Svoj izbor može i naknadno da promeni i prilagodi trenutnim interesovanjima.

Foto: Biznis.rs

Informativni portal Biznis.rs bavi se finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj, od makroekonomskih analiza svetskih i domaćih kretanja do mikro preduzetnika. Nastojimo da plasiramo analize i informativne tekstove koji se temelje na činjenicama, a teme koje obrađujemo potkrepljene su relevantnim informacijama i komentarima prvenstveno ekonomskih i finansijskih stručnjaka.

Akcenat portala Biznis.rs je na temama koje doprinose kvalitetnom i održivom privrednom napretku u Srbiji. Istražujemo i prenosimo teme koje se tiču privrede, biznisa, tehnologije i drugih oblasti, a pored analize aktuelne situacije često nudimo i primere konkretnih rešenja.

Tekstovi portala Biznis.rs mogu biti izuzetno korisni za privredne subjekte u Srbiji i regionu. Nedavno smo istražili kolike su plate u IT sektoru, a zatim smo pisali o auto-putevima u regionu i o dva modela oporezivanja koja očekuju frilensere u narednoj godini.

Saznali smo i koliko je puta kilovat-čas skuplji u crvenoj zoni nego u zelenoj, ali i kako borba sa inflacijom usporava privredni rast, a donosi i veće rate kredita. Takođe smo otkrili i da privreda Šumadijskog okruga i danas opstaje na krilima industrije ponikle iz nekadašnje Zastave.

Podsetimo, na Google Playstore-u i u App Store-u možete preuzeti najnoviju verziju mobilne aplikacije portala Biznis.rs za Android i iOS uređaje.

 • BIJUTI27

  17.10.2022 #1 Author

  Sjajna u vrlo korisna app.

  Odgovori

 • MIŠKOVIĆ

  17.10.2022 #2 Author

  Odlično.
  Uvek korisne informacije

  Odgovori

 • GOCA BG

  17.10.2022 #3 Author

  Odlicno,lako i brzo do najnovijih informacija…

  Odgovori

 • Anna

  17.10.2022 #4 Author

  Uvek intetesantni tekstovi i aktuelne teme.

  Odgovori

 • Tina

  17.10.2022 #5 Author

  Poslovne informacije, veoma korisne

  Odgovori

 • TATJANA

  18.10.2022 #6 Author

  Mnogo informacija i najbolji ste

  Odgovori

 • SUNCOKRET

  18.10.2022 #7 Author

  Eto, bravo za biznis.rs.

  Odgovori

 • Mikica

  18.10.2022 #8 Author

  Mislim da je aplikacija generalno dobra i napravljen je značajno veći pomak u odnosu na prethodnu, ali novoj ažuriranoj verziji su potrebna neka poboljšanja. Opcija čuvanja vesti je jako korisna, ali bih voleo da kada se ode u sekciju sačuvanih vesti, postoji opcija uklanjanja svih vesti odjednom (bulk edit/remove).

  Takođe, uvođenje notifikacija bi bilo jako korisno, na primer kada se objavi novi članak u sekciji „Izdvajamo“, (nešto slično ste počeli da radite na Instagram nalogu sa objavljivanjem story-a), na taj način bi na brz način bili obavešteni o istaknutim temama na dnevnom nivou.

  Odgovori

 • djordje

  18.10.2022 #9 Author

  Korisna aplikacija za pregled dnevnih poslovnih vesti. Možda bi ste mogli da razmislite o uvođenju mogućnosti opcije prebacivanja na dark mode (tamna tema) u nekoj od budućih verzija.

  Odgovori

 • Milos

  18.10.2022 #10 Author

  Znatno poboljšanje u odnosu na prethodnu (android) verziju koja je u suštini bila samo website upakovan u aplikaciju. Jako mi se sviđa mogućnost odabira kategorija koje mene interesuju, i postavljanja njihovog redosleda prema mojim potrebama. Na taj način mogu sebi da odaberem interesantne kategorije i budem informisan o temama koje mene interesuju. Kao što je iznad spomenuto, bilo bi dobro da ubacite push notifikacije u nekoj od narednih verzija.

  Odgovori

 • Danilo

  18.10.2022 #11 Author

  Sviđa mi se Biznis.rs aplikacija, iako možda malo siromašnija sa opcijama, tu su sve funkcije koje su vam potrebne. Tekstovi su veoma dobro napisani, i sam portal pokriva širok spektar tema.

  Odgovori

 • Stefan

  18.10.2022 #12 Author

  Odlični tekstovi, teme koje pokrivaju kako vesti i dešavanja iz Srbije, tako i iz regiona. Nova aplikacija je veliki iskorak u odnosnu na prethodnu, koja je bila dosta spora , vesti se sada učitavaju brzo i bez većeg zastoja. Bilo bi lepo da postoji opcija za tamnu temu, pošto nismo svi fanovi svetlih/belih tema 🙂

  Odgovori

 • BIJUTI27

  18.10.2022 #13 Author

  Sjajno!
  Ovo je jedini informativnu portal koji redovno čitam. Svaka čast, sve pohvale, zaista ste najbolji.

  Odgovori

 • BRANA19

  19.10.2022 #14 Author

  Uvek razne i korisne informacije..

  Odgovori

 • N.N.

  19.10.2022 #15 Author

  Korisna aplikacija, saznajte prvi najnovije vesti.

  Odgovori

 • Dejan

  19.10.2022 #16 Author

  Odlična i brza aplikacija. Super iskustvo. Možemo podeliti članak, sačuvati članke za kasnije čitanje, organizovati redosled kategorija prema svojim potrebama… Bez zamerki.

  Odgovori

 • Vuk

  19.10.2022 #17 Author

  Odličan izvor vesti sa fokusom na tržišta i aktuelna dešavanja u svetu biznisa.

  Odgovori

 • Lemi

  19.10.2022 #18 Author

  Odlična aplikacija za poslovne vesti. Prijateljski i funkcionalan korisnički interfejs. Brza aplikacija sa odličnom grafikom i vestima.

  Odgovori

 • Milica Joksimovic

  20.10.2022 #19 Author

  Vec godinu dana redovno posećujem portal Biznis.rs i veoma sam zadovoljna kvalitetom tekstova. Posebno bih izdvojila to da su za razliku od drugih portala, ovde svi grafikoni prevedeni na srpski jezik. Aplikacija će mi sada samo omogućiti da postavim i organizujem kategorije i vesti prema svojim interesovanjima.
  Svaka čast, radujem se budućim verzijama i poboljšanjima Biznis.rs aplikacije.

  Odgovori

 • Ivan

  20.10.2022 #20 Author

  Konačno iOS verzija i za nas sa iPhone uređajima, BRAVO! 😀

  Odgovori

 • Koviljka

  20.10.2022 #21 Author

  Vesti vredne čitanja, bez klikbejt, ŠOKANTNIH i senzacionalističkih naslova. Nedostatak ovoj novoj aplikaciji je to što uopšte nema nikakav vid notifikacija… mada kako danas sve aplikacije preteruju sa istima, možda je to i plus.

  Odgovori

 • Simona

  21.10.2022 #22 Author

  Poslušali ste zahteve čitalaca i napravili aplikaciju za korisnike iPhone-a. Sve pohvale za Biznis.rs!

  Odgovori

 • Zorana

  24.10.2022 #23 Author

  Super tekstovi i odlična i funkcionalna aplikacija. Vidim da su neki iznad tražili mogućnost brisanja svih sačuvanih članaka, ja sam aplikaciju skoro instalirala i kod mene je ta opcia moguća.
  Verovatno je u medjuvremenu izbačena ažurirana verzija sa tim poboljśanjem 🙂

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  Biznis.rs newsletter

  Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

  Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.