EPS raspisao konkurs za jednogodišnji ugovor

Javna nabavka za prevoz uglja do TE Nikola Tesla vredna 2,7 milijardi dinara

Srbija

4.5.2023 14:15 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Javna nabavka za prevoz uglja do TE Nikola Tesla vredna 2,7 milijardi dinara Javna nabavka za prevoz uglja do TE Nikola Tesla vredna 2,7 milijardi dinara
Elektroprivreda Srbije (EPS) raspisala je javnu nabavku za manipulativne usluge u rumunskoj luci Konstanca i prevoz uglja do privremenog pristaništa kod Termoelektrane Nikola Tesla... Javna nabavka za prevoz uglja do TE Nikola Tesla vredna 2,7 milijardi dinara

Elektroprivreda Srbije (EPS) raspisala je javnu nabavku za manipulativne usluge u rumunskoj luci Konstanca i prevoz uglja do privremenog pristaništa kod Termoelektrane Nikola Tesla B.

Procenjena vrednost ovog posla je 2,7 milijardi dinara.

Nabavkom je predviđen pretovar uglja u rasutom stanju u luci Konstanca sa pomorskog broda na barže/vagone okvirne količine od 700.000 tona i transport otvorenim ili zatvorenim plovilima (okvirne količine od 500.000 tona) na relaciji od Rumunije do privremenog pristaništa kod TENT B u Obrenovcu.

Rok izvršenja usluge je 365 dana od dana stupanja ugovora na snagu.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...