Više tendera raspisano od 29. jula do 4. avgusta

Javne nabavke: Tender JP Putevi Srbije vredan više od četiri milijarde dinara

Srbija

4.8.2023 13:57 Autor: Julijana Vincan 3

Javne nabavke: Tender JP Putevi Srbije vredan više od četiri milijarde dinara Javne nabavke: Tender JP Putevi Srbije vredan više od četiri milijarde dinara
Na Portalu javnih nabavki od 29. jula do 4. avgusta konkurse za nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica,... Javne nabavke: Tender JP Putevi Srbije vredan više od četiri milijarde dinara

Na Portalu javnih nabavki od 29. jula do 4. avgusta konkurse za nabavke objavilo je više državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica, od kojih izdvajamo nekoliko sa najvišim procenjenim vrednostima samih postupaka.

JP Putevi Srbije raspisalo je tender za projektovanje, izgradnju nedostajuće infrastrukture i instalaciju sistema za naplatu putarine na delu deonice Moravski koridor (naplatne stanice Ćićevac, Kruševac istok, Kruševac zapad, Adrani, Preljina (Konjevići), Katrga, i privremena čeona naplatana stanica Kruševac), na auto-putu Ruma-Šabac (naplatne stanice Hrtkovci i čeone naplatne stanice Ruma i Šabac), kao i na delu auto-puta Miloš Veliki (naplatne stanice Prilipac i Lučani). Procenjena vrednost ove javne nabavke je 4,1 milijarda dinara, a rok za podnošenje prijava je 30. avgust.

Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) za javnu nabavku implantata za prelome butne kosti i potkolenice 2,1 milijardu dinara. Navodi se da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom, a rok za podnošenje prijava je 15. avgust.

Grad Beograd, odnosno Gradska uprava Sekretarijat za socijalnu zaštitu, raspisala je tender procenjene vrednosti 940,97 miliona dinara, a naziv nabavke je – lični pratilac deteta. Prijave se mogu podneti do 10. avgusta. Takođe je navedeno da postoji okvirni sporazum sa jednim privrednim subjektom.

Sportski centar Tašmajdan raspisao je tender za rekonstrukciju otvorenog bazena i bazenske tehnike. Procenjena vrednost je 240 miliona dinara, a rok za podnošenje prijava 16. avgust. Kako je navedeno u javnom pozivu, razlog za sprovođenje nabavke je što je prilikom poslednje rekonstrukcije otvorenog bazena 2019. godine smanjena njegova dubina, pa ne ispunjava uslove za održavanje međunarodnih takmičenja u vodenim sportovima, u skladu sa „FINA“ standardima.

Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije raspisao je javnu nabavku opreme za uređenje objekata Zavoda i izvođenje radova, čija je procenjena vrednost 148,4 miliona dinara. Prijave se mogu podneti do 28. avgusta.

Foto: Freepik.com

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO Fond) za uslugu izrade softvera za automatsko generisanje e-Obrazaca sa kvalifikovanim uslugama od poverenja planira da izdvoji 148 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 5. septembar.

Takođe, PIO Fond je raspisao tender za uslugu izrade softvera za elektronsko pečatiranje procenjene vrednosti 134 miliona dinara. Prijave su otvorene do 6. septembra.

Opštinska uprava Kovin za izbor privatnog partnera i dodelu ugovora o javno-privatnom partnerstvu za poveravanje obavljanja komunalne delatnosti zoohigijene sprovođenjem mera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije na teritoriji opštine Kovin, planira da izdvoji 130 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 21. septembar.

JKP Novosadska toplana raspisalo je tender za radove na dovođenju saobraćajnih površina u tehnički ispravno stanje. Procenjena vrednost ove javne nabavke je 126,5 miliona dinara, a rok za podnošenje prijava 21. avgust.

PIO Fond raspisao je i javnu nabavku usluga pripreme dokumenata za elektronsku arhivu, čija je procenjena vrednost 209 miliona dinara, a rok za prijavljivanje 8. septembar.

JKP Beogradske elektrane za zamenu cevovoda na VK1, VK2 i VK3 TO Novi Beograd planira da izdvoji 160 miliona dinara. Rok za podnošenje prijava je 23. avgust.

Podsetimo, ovo su samo neka od pravnih lica koja su raspisala javne nabavke u datom periodu. Takođe, važno je napomenuti da na Portalu javnih nabavki nisu za sve postupke objavljene i procenjene vrednosti.

  • NATI

    5.8.2023 #1 Author

    Vise novca bi trebalo uloziti u tender za licnog pratioca deteta

    Odgovori

  • SHALIMAR

    12.8.2023 #2 Author

    Odlicno,samo neka se gradi…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...