Predstavljanje modela „Sve na jednom mestu"

Konferencija o inovativnom pristupu zapošljavanju mladih u Novom Sadu

InovacijePreduzetnikSrbija

26.6.2023 18:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Konferencija o inovativnom pristupu zapošljavanju mladih u Novom Sadu Konferencija o inovativnom pristupu zapošljavanju mladih u Novom Sadu
Centar za omladinski rad (CZOR) iz Novog Sada i Omladinski savez udruženja OPENS organizovaće sutra prvu zajedničku nacionalnu konferenciju „Moja karijera na putu do... Konferencija o inovativnom pristupu zapošljavanju mladih u Novom Sadu

Centar za omladinski rad (CZOR) iz Novog Sada i Omladinski savez udruženja OPENS organizovaće sutra prvu zajedničku nacionalnu konferenciju „Moja karijera na putu do heroja“ o inovativnim pristupima zapošljavanju mladih.

Na konferenciji u Novom Sadu će biti predstavljen inovativni model zasnovan na metodologiji integrisanih usluga „Sve na jednom mestu“ (one-stop-shop), prenosi Beta.

Biće predstavljeni i drugi modeli unapređenja zapošljavanja mladih i za umrežavanje raznih aktera u tim procesima.

 „Verujemo da je međusektorska saradnja preduslov za kreiranje dugoročnog i održivog rešenja za poboljšanje zapošljavanja mladih, a posebno mladih koji nisu zaposleni, niti su u sistemu obrazovanja i obuke“, saopštili su organizatori.

Na konferenciji će se okupiti predstavnici omladinskih organizacija, donosilaca odluka s raznih nivoa vlasti, državnih institucija, međunarodnih organizacija, stručnjaka, biznisa i drugih.

Konferencija je deo projekata „Moja karijera na putu do heroja“ i „Put zapošljivosti mladih“, koje finansiraju Evropska unija i Grad Novi Sad.

  • STEPA

    8.8.2023 #1 Author

    Lepo se mladi bore za svoju budućnost

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...