KORONA ODLOŽILA BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA Manifestacija pomerena za sredinu decembra

Firme u fokusuSrbijaU fokusuVesti

22.9.2020 14:23 Autor: Julijana Vincan 0

KORONA ODLOŽILA BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA Manifestacija pomerena za sredinu decembra KORONA ODLOŽILA BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA Manifestacija pomerena za sredinu decembra
Međunarodni beogradski sajam knjiga, ukoliko epidemiološke prilike budu dozvolile, održaće se sredinom decembra. Prvobitno je bilo planirano da tradicionalna manifestacija bude održana od 25.... KORONA ODLOŽILA BEOGRADSKI SAJAM KNJIGA Manifestacija pomerena za sredinu decembra

Međunarodni beogradski sajam knjiga, ukoliko epidemiološke prilike budu dozvolile, održaće se sredinom decembra. Prvobitno je bilo planirano da tradicionalna manifestacija bude održana od 25. oktobra do 1. novembra.

„Kako se nadležni Republički krizni štab do ovog trenutka nije izjasnio u prilog održavanju Sajma knjiga, kao ni o ponuđenim organizacionim modalitetima i bezbednosnim garancijama koje je Beogradski sajam ponudio, procenjeno je da u periodu koji je preostao do prvobitno planiranog termina, u potpuno neizvesnim uslovima funkcionisanja, više nije moguće kvalitetno i pouzdano izvršiti pripreme za tu manifestaciju„, naglašava se u saopštenju Beogradskog sajma.

Sajam knjiga u Beogradu
Foto: Youtube printscreen

Dodato je da će Beogradski sajam i dalje pratiti preporuke i epidemiološke procene Kriznog štaba, kao i da će, u dogovoru sa izdavačima, izlagačima i drugim učesnicima Sajma knjiga, doneti odluka koja će biti u najboljem interesu manifestacije.

O svemu navedenom Beogradski sajam će blagovremeno obaveštavati javnost.

  • MARE

    12.2.2022 #1 Author

    S obzirom da se Sajam knjiga pretvorio u vasar sa knjigama nije mi zao , ni autor Kuvara ne zeli da mu kupus iz pljeskavice dekorise posvetu .

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...