Vrednost posla 285,6 miliona dinara

Marinu u Velikom Gradištu gradiće dve domaće i jedna kompanija iz Splita

BiznisInfrastrukturaSrbija

4.8.2023 09:35 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Marinu u Velikom Gradištu gradiće dve domaće i jedna kompanija iz Splita Marinu u Velikom Gradištu gradiće dve domaće i jedna kompanija iz Splita
Posao izgradnje marine u Velikom Gradištu poveren je grupi ponuđača koju čine kompanije Aqua Mont Service iz Splita, kao i Ehting iz Beograda i... Marinu u Velikom Gradištu gradiće dve domaće i jedna kompanija iz Splita

Posao izgradnje marine u Velikom Gradištu poveren je grupi ponuđača koju čine kompanije Aqua Mont Service iz Splita, kao i Ehting iz Beograda i Geo-Projekt Sm iz Sremske Mitrovice. Vrednost ugovora je 285,6 miliona dinara.

U sklopu marine predviđeni su: čuvarska služba, uprava marine, klub marine, zatvoreni hangar za plovila i komercijalni sadržaji (prodavnica mešovite robe, servis i iznajmljivanje bicikala, prodaja ribolovačke opreme, prodaja nautičke opreme, banka, pošta, informativni pult turističke organizacije, prodaja suvenira…), piše eKapija.

Kako je ranije najavljeno, marina u Velikom Gradištu imaće mogućnost prihvatanja i opsluživanja plovila od najmanjih (dužine manje od 6,5 m) do plovila dužine 12 m, na bokovima i do 20 metara.

Rok za realizaciju ugovora je 14 meseci od zaključenja ugovora.

„Lokacija koja je predviđena za faznu izgradnju marine nalazi se u zalivu koji je formiran nakon izvođenja uzvodne i nizvodne pregrade na rukavcu Dunava, u sklopu izvođenja radova na formiranju Srebrnog jezera”,navodi se u tenderu koji je raspisalo Ministarstvo turizma i omladine.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...