Kragujevačka ordinacija uspeh duguje kvalitetnom radu

M&H Dental Ilić, kada reklama “od usta do usta” kreira tržište

Srbija

6.7.2023 15:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

M&H Dental Ilić, kada reklama “od usta do usta” kreira tržište M&H Dental Ilić, kada reklama “od usta do usta” kreira tržište
Da li je tržište stomatoloških usluga u Srbiji pretrpelo efekte kriza “uvezenih iz inostranstva” u poslednjih nekoliko godina, od pandemije korona virusa do tvrdoglave... M&H Dental Ilić, kada reklama “od usta do usta” kreira tržište

Da li je tržište stomatoloških usluga u Srbiji pretrpelo efekte kriza “uvezenih iz inostranstva” u poslednjih nekoliko godina, od pandemije korona virusa do tvrdoglave inflacije? Veliki broj domaćih stomatologa i dobar odnos cene i usluga prepoznati su i među pacijentima iz zapadnih zemalja, ali u kojoj meri takvih korisnika ima u ordinacijama izvan Beograda?

Specijalista oralne hirurgije doktor Marko Ilić iz zubarske ordinacije M&H Dental Ilić u Kragujevcu za Biznis.rs kaže da posao nije trpeo u poslednje vreme, već naprotiv.

“Posao konstantno napreduje pošto je naša ordinacija otvorena relativno skoro, tako da u poslednjih par godina nismo zabeležili pad već samo povećanje poslovanja, i to uprkos spoljnim okolnostima kao što je veliki rast cena potrebnih materijala”, objašnjava Ilić.

Uz inflaciju svuda oko nas, korisnici su odavno postali svesni situacije, ali kada je u pitanju nabavka pomenutih materijala, podrška je odlična, napominje naš sagovornik, i problemi u lancima nabavke nisu se preneli.

Govoreći o celom domaćem tržištu, Ilić potvrđuje da je ono već godinama atraktivno za strance, zbog kvalitetne usluge i relativno niskih cena u poređenju sa razvijenim privredama, ali da je takvih pacijenata mnogo više u Beogradu.

S druge strane, u Kragujevcu građani dolaze po potrebi i po preporuci. Preporuke “od usta do usta” su do sada bile i jedini vid reklame za ovu ordinaciju, tako da rast poslovanja M&H Dental Ilić zaista duguje kvalitetnom radu.

Ova ordinacija nudi kompletnu stomatološku uslugu, od preventivne stomatologije, preko protetike, oralne hirurgije, do implantologije.

Tagovi
PREDUZEĆE
  • NATI

    9.7.2023 #1 Author

    Za tu delatnost uvek je bilo da ja najbolja preporuka usta od usta

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...