nudi širok asortiman prehrambenih proizvoda iz Rusije, Nemačke, Poljske, Belorusije...

Nemački maloprodajni lanac Mix Markt dolazi na srpsko tržište

SrbijaU fokusu

10.2.2024 15:19 Autor: Redakcija Biznis.rs 16

Nemački maloprodajni lanac Mix Markt dolazi na srpsko tržište Nemački maloprodajni lanac Mix Markt dolazi na srpsko tržište
Međunarodni maloprodajni lanac Mix Markt dolazi na srpsko tržište, i uskoro otvara prve supermarkete. Uskoro će biti poznate i lokacije prvih supermarketa, prenosi eKapija,... Nemački maloprodajni lanac Mix Markt dolazi na srpsko tržište

Međunarodni maloprodajni lanac Mix Markt dolazi na srpsko tržište, i uskoro otvara prve supermarkete. Uskoro će biti poznate i lokacije prvih supermarketa, prenosi eKapija, pozivajući se na portal Retail Serbia.

Mix Markt nudi širok asortiman prehrambenih proizvoda iz Rusije, Nemačke, Poljske, Belorusije, Ukrajine, Turske, Balkana… Pored velikog izbora kvalitetnih proizvoda, Mix Markt nudi i neprehrambeni asortiman.

Kako se navodi, ova kompanija nastavlja širenje i u regionu otvaranjem devetog po redu supermarketa u Crnoj Gori.

Mix Markt trenutno posluje na više od 350 lokacija širom Evrope. Pored Crne Gore, Mix Markt objekti u regionu su prisutni i u Bugarskoj i Grčkoj.

Prvi Mix Markt otvoren je 1997. godine i najveći je partner trgovačkog lanca Monolith grupa.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...