Zakupcima će na raspolaganju biti 475 lokala

Novi Kineski tržni centar na Novom Beogradu biće otvoren u maju 2024. godine

BiznisInfrastrukturaSrbija

2.11.2023 08:14 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Novi Kineski tržni centar na Novom Beogradu biće otvoren u maju 2024. godine Novi Kineski tržni centar na Novom Beogradu biće otvoren u maju 2024. godine
Radovi na novom Kineskom tržnom centru na Novom Beogradu odvijaju se predviđenom dinamikom, a otvaranje se očekuje u maju 2024. godine, rekao je direktor... Novi Kineski tržni centar na Novom Beogradu biće otvoren u maju 2024. godine

Radovi na novom Kineskom tržnom centru na Novom Beogradu odvijaju se predviđenom dinamikom, a otvaranje se očekuje u maju 2024. godine, rekao je direktor kompanije Eurasia Trade Centar Zou Đunvei, tokom obilaska gradilišta u produžetku ulice Jurija Gagarina.

U dva velika objekta novog poslovnog prostora, zakupcima će biti ponuđeno ukupno 475 lokala.
Prema rečima Zou Đunveija, sve više zakupaca iz starog Kineskog centra u bloku 70, koji je izgoreo, zainteresovano je za prelazak u novi prostor.

„Izgradnja savremenog Kineskog tržnog centra, od kapitalnog je značaja ne samo za Novi Beograd već i za celu Srbiju, s obzirom na to da će se iz ovog centra distribuirati kineski proizvodi i u druge gradove Srbije“, rekao je predsednik opštine Novi Beograd Bojan Bovan.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...