za ulaganje u biznis od 300.000 do 400.000 dinara

Novi Sad dodelio subvencije za samozapošljavanje žena

PoslovanjePreduzetnikSrbija

24.8.2023 18:14 Autor: Redakcija Biznis.rs 12

Novi Sad dodelio subvencije za samozapošljavanje žena Novi Sad dodelio subvencije za samozapošljavanje žena
Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić i član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević uručili su ugovore ženama sa teritorije Grada Novog Sada kojima su... Novi Sad dodelio subvencije za samozapošljavanje žena

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić i član Gradskog veća za privredu Milorad Radojević uručili su ugovore ženama sa teritorije Grada Novog Sada kojima su odobrene subvencije za samozapošljavanje na osnovu Javnog poziva za dodelu subvencije za 2023. godinu.

Kako je saopšteno iz Đurićevog kabineta, u cilju podsticanja ženskog preduzetništva, sredstva se svake godine odobravaju za žene koje se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Sadu, prenosi Beta.

Ove godine dodeljene sume iznose od 300.000 do 400.000 dinara, u zavisnosti od delatnosti, troškova i ulaganja iskazanih u biznis planu.

„Ukupan novčani iznos izdvojen za tu namenu je ovog puta bio 25 miliona dinara za 64 nezaposlene žene. Grad Novi Sad nastaviće da ulaže, podržava i radi na tome da osnaži žensko preduzetništvo“, poručio je Đurić.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...