Kreiranjem naloga dostupne i usluge e-Uprave

Od 16. januara pristup svim e-uslugama APR uz eID nalog

PoslovanjeSrbija

30.12.2022 09:31 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Od 16. januara pristup svim e-uslugama APR uz eID nalog Od 16. januara pristup svim e-uslugama APR uz eID nalog
Počev od 16. januara 2023. godine, pristup e-uslugama Agencija za provredne registre (APR) biće omogućen pomoću jedinstvenog identifikacionog naloga eID preko Portala za elektronsku... Od 16. januara pristup svim e-uslugama APR uz eID nalog

Počev od 16. januara 2023. godine, pristup e-uslugama Agencija za provredne registre (APR) biće omogućen pomoću jedinstvenog identifikacionog naloga eID preko Portala za elektronsku identifikaciju.

Privrednici i građani, koji žele da koriste elektronske usluge Agencije za privredne registre, kao što su eDostavljanje finansijskih izveštaja, eRegistracija ponuđača, eRegistracija osnivanja d.o.o i preduzetnika, eGrađevinske dozvole, eEvidentiranje stvarnih vlasnika i druge usluge dostupne na portalu sa eServisima Agencije, a koji do sada nisu imali korisnički APR nalog, od 16. januara 2023. godine treba da kreiraju korisnički nalog preko portala za elektronsku identifikaciju eID.gov.rs, nakon čega će automatski biti preusmereni na sistem APR-a.

Postojeći korisnici ovih elektronskih usluga moći će da koriste svoje APR naloge kreirane putem sistema za centralizovano prijavljivanje korisnika Agencije sve do 1. juna 2023. godine, a po isteku ovog roka biće dostupna isključivo prijava preko portala eID.gov.rs.

Sa jedinstvenim korisničkim eID nalogom, privrednicima i građanima je omogućen pristup ne samo svim elektronskim uslugama APR-a, već i ostalim uslugama eUprave, LPA, eZdravlje, Moj es Dnevnik, eFaktura i Moja prva plata.

 • Sramotno

  21.3.2023 #1 Author

  Komplikovano kako samo Srbin ume, a osnovno već 15 g. u svetu. Namešteni tenderi…

  Odgovori

 • BOLEK

  21.3.2023 #2 Author

  To su trebali ranije uraditi

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...