Početna cena je oko 441,1 milion dinara

Oglašena prodaja parcele u Bloku 19a preko puta Sava Centra

BiznisSrbija

18.12.2023 08:38 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Oglašena prodaja parcele u Bloku 19a preko puta Sava Centra Oglašena prodaja parcele u Bloku 19a preko puta Sava Centra
Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 7.485 m2 neizgrađenog građevinskog zemljiša u Bloku 19a na katastarskoj parceli 6915, a koje je u vlasništvu... Oglašena prodaja parcele u Bloku 19a preko puta Sava Centra

Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju 7.485 m2 neizgrađenog građevinskog zemljiša u Bloku 19a na katastarskoj parceli 6915, a koje je u vlasništvu Srbije.

Reč je o zemljištu na atraktivnoj lokaciji, preko puta Sava Centra, odnosno o parceli koja se nalazi između Ulice Vladimira Popovića i Bulevara Arsenija Čarnojevića (auto-puta). Početna cena po kojoj se ovo zemljište prodaje je oko 441,1 milion dinara, odnosno 58,932 dinara po kvadratu.

Prodaja se organizuje putem prikupljanja pismenih ponuda, a kriterijum za ocenjivanje ponuda biće najviša cena po metru kvadratnom. Prodajna dokumentacija moći će da se preuzme u prostorijama ove direkcije u Kralja Milana 16 od 18. decembra do 9. januara. Učesnici u postupku depozit treba da uplate do 11. januara.

Kako se može videti u oglasu, ova parcela, kao gradsko građevinsko zemljište, nalazi se u površinama ostalih namena zona komercijalnih sadržaja u službi obrazovanja.

U okviru nje se mogu planirati privatne predškolske ustanove, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, uz obavezu izrade urbanističkog projekta.

  • Vale

    30.12.2023 #1 Author

    Jos da dodju I strani investitori, onda nam je stvarno, samo nebo granica

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...