rekordnih 70 odsto udela u finansiranju poljoprivrede

OTP Leasing u Srbiji zabeležio rast znatno veći od proseka

BiznisSrbija

13.10.2023 12:51 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

OTP Leasing u Srbiji zabeležio rast znatno veći od proseka OTP Leasing u Srbiji zabeležio rast znatno veći od proseka
Sa ukupnim tržišnim učešćem većim od 19 odsto, rastom broja potpisanih ugovora za više od 17 procenata u odnosu na prethodnu godinu i rekordnih... OTP Leasing u Srbiji zabeležio rast znatno veći od proseka

Sa ukupnim tržišnim učešćem većim od 19 odsto, rastom broja potpisanih ugovora za više od 17 procenata u odnosu na prethodnu godinu i rekordnih 70 odsto udela u finansiranju poljoprivrede, OTP Leasing, vodeći provajder lizing usluga na srpskom tržištu, obeležava 18. godinu poslovanja u Srbiji.

Kompanija OTP Leasing Srbija deo je OTP banke Srbija i samo u poređenju sa 2022. godinom ostvarila je rast veći od proseka za čak 28,77 odsto.

Osvrćući se na poslednjih osamnaest godina, Stana Živković, predsednica Izvršnog odbora OTP Leasing Srbija, istakla je da su izvanredni rezultati posledica pažljivog osluškivanja potreba klijenata, velike posvećenosti i ekspertize, ali i kontinuiranog inoviranja.

“U poslednje dve godine uložili smo značajne resurse u migraciju na novi informatički sistem kako bismo kreirali platformu za dodatnu nadgradnju servisa i proizvoda i približili se svojim saradnicima, zaposlenima i korisnicima. Nastavićemo da spremno odgovaramo na sve trendove, ali i da budemo pioniri zelenog lizinga“, izjavila je Živković.

OTP Leasing počeo je sa radom 2003. godine nudeći primarne lizing proizvode kao što su finansiranje vozila, građevinske i poljoprivredne opreme.

Sa promenom same uloge lizinga i njegovim sve većim značajem u procesu kreiranja širih društvenih promena, portfolio OTP Leasinga znatno se diverzifikovao i proširio, sa ključnim akcentom na usluge koje podižu standarde u finansiranju održive mobilnosti u Srbiji, piše u saopštenju kompanije.  

Tagovi
BIZNIS SRBIJA
  • SHALIMAR

    15.10.2023 #1 Author

    Bravo,kontinuirani rast i razvoj!

    Odgovori

  • NATI

    15.10.2023 #2 Author

    Pa jedino se na lizing mogu uzeti tako skuplje masine i vozila

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...