naredna konferencija u beogradu od 14. do 17. marta 2024. godine

Počele nominacije kandidata za PRO PR GLOBE Awards 2023

BiznisEURegionSrbija

7.6.2023 17:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Počele nominacije kandidata za PRO PR GLOBE Awards 2023 Počele nominacije kandidata za PRO PR GLOBE Awards 2023
Organizatori PRO PR konferencije saopštili su u sredu da je započeo službeni proces nominacija kandidata za PRO PR GLOBE Awards za 2023. godinu. Dobitinike... Počele nominacije kandidata za PRO PR GLOBE Awards 2023

Organizatori PRO PR konferencije saopštili su u sredu da je započeo službeni proces nominacija kandidata za PRO PR GLOBE Awards za 2023. godinu.

Dobitinike nagrade za 2023. godinu, prema pravilniku, nominovaće prošlogodišnji pobednici, ali i četiri svetska udruženja za komunikacije: Udruženje konsultanata za odnose s javnošću (Public Relations Association – PRCA), Međunarodno udruženje za odnose s javnošću (International Public Relations Association – IPRA), Međunarodna organizacija za komunikacijsko savetovanje (The International Communications Consultancy Organisation – ICCO), Ovlašćeni institut za odnose s javnošću (Chartered Institute of Public Relations – CIPR).

„Ovo je jedini svetski program nagrađivanja za koji se ne treba plaćati nadoknada. Ovaj program nagrađivanja fokusiran je na pojedince, a ne na projekte. Proces nominacija završava 20. juna nakon čega će komisija proveriti ispravnost dobijenih podataka te se očekuje da će se sredinom srpnja objaviti dobitnici ovogodišnjeg priznanja“, naveli su organizatori u saopštenju.

Uz PRO PR GLOBE Awards uručiće se i priznanja PRO PR Infigo Awards za poseban doprinos razvoja struci, PRO PR Vision City i PRO PR Vision Manager. Svi nagrađeni dobiće umetnička dela, a sledeće godine očekuje se da će to biti radovi studenata sa Univerziteta u Novom Sadu.

Priznanja će biti uručena u sklopu 21. međunarodne PRO PR konferencije koja će biti održana od 14. do 17. marta 2024. godine u hotelu Mona Plaza u Beogradu.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...