milenijum osiguranje dalo uputstva

Poziv za oštećene putnike Barcino tursa da podnesu zahtev za naknadu štete

BiznisSrbijaTurizam

23.1.2024 14:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Poziv za oštećene putnike Barcino tursa da podnesu zahtev za naknadu štete Poziv za oštećene putnike Barcino tursa da podnesu zahtev za naknadu štete
Milenijum osiguranje pozvalo je u utorak sve oštećene putnike, da podnesu odštetne zahteve za isplatu naknade štete iz osiguranja, za aranžmane koje su kupili... Poziv za oštećene putnike Barcino tursa da podnesu zahtev za naknadu štete

Milenijum osiguranje pozvalo je u utorak sve oštećene putnike, da podnesu odštetne zahteve za isplatu naknade štete iz osiguranja, za aranžmane koje su kupili kod Turističke agencije Barcino turs na teritoriji Srbije, ako to do sada nisu učinili.

Isplata odštete svim putnicima će, uključujući i one koji su do sada podneli zahteve, početi tek kada svi oštećeni budu podneli odštetne zahteve uz svu potrebnu dokumentaciju, kako je predviđeno prema ugovoru o osiguranju, navedeno je u saopštenju te osiguravajuće kuće, prenosi Beta.

Oštećeni putnici kompletnu dokumentaciju i popunjen Obrazac za prijavu štete treba da dostave na imejl adresu prijava@milenijum-osiguranje.rs ili putem preporučene pošte, na adresu Bulevar Milutina Milankovića 3b, Novi Beograd.

Putnici treba od dokumentacije da dostave pisani ugovor o turističkom putovanju, opšte uslove putovanja, program turističkog putovanja, potvrdu o garanciji putovanja, dokaze o plaćanju ugovorene cene putovanja u celosti ili delimično (fiskalni računi, avansni računi uz fiskalni račun, izvod iz banke), očitanu ličnu kartu i kopiju kartice sa tekućim računom oštećenog lica.

Milenijum osiguranje zadržava pravo da zatraži i drugu neophodnu dokumentaciju u zavisnosti od konkretnog slučaja.

Agencija Barcino turs, proglašena je insolventnom 3. januara, u skladu sa današnjim dopisom ministarstva turizma i omladine.

Prema podacima Jedinstvenog registra računa pri Narodnoj banci Srbije, računi te agencije su u blokadi od 30. oktobra prošle godine, a iznos blokade je oko 19 miliona dinara.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...