dostavljanje putem elektronskog sistema u pisanoj formi

Političkim strankama rok do 30. aprila za predaju godišnjeg finansijskog izveštaja

SrbijaU fokusu

25.4.2023 16:43 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Političkim strankama rok do 30. aprila za predaju godišnjeg finansijskog izveštaja Političkim strankama rok do 30. aprila za predaju godišnjeg finansijskog izveštaja
Agencija za sprečavanje korupcije pozvala je političke stranke, koalicije i grupe građana koji imaju predstavnike u predstavničkim telima i registrovane političke stranke da do... Političkim strankama rok do 30. aprila za predaju godišnjeg finansijskog izveštaja

Agencija za sprečavanje korupcije pozvala je političke stranke, koalicije i grupe građana koji imaju predstavnike u predstavničkim telima i registrovane političke stranke da do 30. aprila podnesu godišnje izveštaje o finansiranju za 2022. godinu.

Izveštaj treba da sadrži i podatke o prilozima i imovini uz prethodno pribavljeno mišljenje ovlašćenog revizora.

Registrovane političke stranke i grupe građana koje su u 2022. godini imale priliv ili odliv sredstava po računima čiji iznos ne prelazi jednu prosečnu neto zaradu su izuzeti iz podnošenja izveštaja.

Godišnji izveštaj o finansiranju se podnosi obavezno preko sistema za elektronsko podnošenje izveštaja i u pisanoj formi.

 • Jj992

  25.4.2023 #1 Author

  Bice zanimljivo videti da li ce svi ispostovati proceduru

  Odgovori

 • SHALIMAR

  25.4.2023 #2 Author

  Verujem da nece biti kasnjenja u predaji izvestaja…

  Odgovori

 • LJILJANA95

  4.5.2023 #3 Author

  Videćemo da li će ispoštovati svi proceduru.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...