Cene veće za pet dinara po satu

Skuplje parkiranje na ulicama Beograda

AutomobiliInfrastrukturaSrbija

9.9.2024 17:01 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Skuplje parkiranje na ulicama Beograda Skuplje parkiranje na ulicama Beograda
Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ od ponedeljka, 9. septembra, povećava cenu parkiranja na području primene zonskog parkiranja, saopšteno je iz ovog preduzeća, a prenosi... Skuplje parkiranje na ulicama Beograda

Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ od ponedeljka, 9. septembra, povećava cenu parkiranja na području primene zonskog parkiranja, saopšteno je iz ovog preduzeća, a prenosi Beoinfo.

Cene parkiranja po satu u crvenoj, žutoj, zelenoj i plavoj zoni biće povećane za pet dinara, dok će cene ostalih usluga parkiranja u zonama ostati nepromenjene.

Sat vremena u crvenoj zoni po satu iznosiće 65 dinara, u žutoj zoni 58 dinara, u zelenoj 50 dinara po satu, a u plavoj zoni, koja je bez vremenskog ograničenja, cena po satu biće 40 dinara.

Cene mesečne povlašćene parking karte i ostalih usluga ostaju nepromenjene.

Stanovnici ulica u kojima se primenjuje zonski sistem parkiranja imaju pravo na povlašćenu cenu parkiranja od 500 dinara mesečno, dok vozila osoba sa invaliditetom mogu besplatno parkirati na obeleženim invalidskim mestima.

Tagovi
BEOGRAD
  • SABRINA

    10.9.2024 #1 Author

    Ovo poskupljenje i nije baš za pohvalu.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.