Program za upoznavanje sa blokčejn tehnologijama

Superklaster Odličan 3 pokreće Web3 Academy

Hi-techInovacijePreduzetnikSrbija

27.1.2023 10:43 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Superklaster Odličan 3 pokreće Web3 Academy Superklaster Odličan 3 pokreće Web3 Academy
Superklaster Odličan 3, formiran u okviru projekta Srbija Inovira koji zajednički sprovode Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i ICT Hub, pokreće Web3 Academy,... Superklaster Odličan 3 pokreće Web3 Academy

Superklaster Odličan 3, formiran u okviru projekta Srbija Inovira koji zajednički sprovode Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i ICT Hub, pokreće Web3 Academy, besplatan program obuke za početnike u industriji web3 tehnologija.

“Program se realizuje u partnerstvu sa kompanijom MVP Workshop, liderom u domenu web3 i blokčejn tehnologija u Srbiji. Predavanja na Web3 akademiji održavaće se u Beogradu, kao i online, a prve aktivnosti na ovom programu zakazane su za 21. februar”, navodi se u saopštenju.

Tokom osam nedelja, polaznici će imati priliku da se bolje upoznaju sa web3 tehnologijama, unaprede postojeća i steknu nova znanja u ovoj oblasti i na taj način priđu korak bliže zaposlenju u jednoj od najbrže rastućih industrija, kako u Srbiji, tako i u svetu.

Nova znanja i veštine učesnicima akademije prenosiće više od 20 domaćih eksperata za blokčejn, neki od pionira u ovoj oblasti u Srbiji sa velikim međunarodnim iskustvom.

Kako se navodi u saopštenju, učešće na Web3 akademiji je potpuno besplatno za učesnike koji imaju prethodno znanje u domenu IT-a, bez obzira na obrazovni profil. U okviru akademije dostupna su četiri odvojena kursa: Razvoj softvera (Software Development), Upravljanje proizvodima (Product Management), Dizajn proizvoda (Product Design), Makreting i rast u Web3 (Marketing & Growth).

Polaznici se mogu opredeliti da pohađaju jedan ili više kurseva, a po završetku akademije svi polaznici koji ispune svoje obaveze dobiće i sertifikat o učešću.

Najistaknutiji učesnici akademije će imati priliku da svoja nova znanja i veštine predstave i na završnom hakatonu. Prijave za Web3 Akademiju su otvorene do 31. januara, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem veb-sajta.

  • VANJA

    29.1.2023 #1 Author

    Super za sve koji se bave programiranjem!

    Odgovori

  • GOCA BG

    29.1.2023 #2 Author

    Za IT sektor odlicna vest…

    Odgovori

  • Emilija

    30.1.2023 #3 Author

    Sjajne vesti!

    Odgovori

  • Iva

    30.1.2023 #4 Author

    It samo napreduje

    Odgovori

  • Milisavka

    30.1.2023 #5 Author

    Ovo je otvoreno za širu javnost koliko mi se čini. Iako nisam iz tog sektora, po svemu viđenom itekako vredi otići i naučiti nešto novo jer ovo je grana koja se najbrže razvija kod nas.

    Odgovori

  • Gaga45

    5.2.2023 #6 Author

    It sektor je ozbiljno krenuo da napreduje

    Odgovori

  • Coka13

    8.2.2023 #7 Author

    Odlične vesti za koji su u IT sektoru. Uvek vredi naučiti nešto novo.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...