generalni direktor kompanije o problemima i sledećim ciljevima

Telekom Srbija neće prodavati akcije, planira širenje

RegionSrbija

7.2.2024 08:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Telekom Srbija neće prodavati akcije, planira širenje Telekom Srbija neće prodavati akcije, planira širenje
Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić rekao je da kompanija nema nameru da prodaje bilo kakve akcije, ali da ima planove za proširenje poslovanja.... Telekom Srbija neće prodavati akcije, planira širenje

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić rekao je da kompanija nema nameru da prodaje bilo kakve akcije, ali da ima planove za proširenje poslovanja.

On je, gostujući na televiziji Happy, rekao da će 2024. godine sigurno doći do pregrupisavanja na Zapadnom Balkanu i da će neki drugi operateri prodati svoje akcije, ali ne i Telekom, piše Seebiz.

Lučić je rekao da Telekom Srbija na teritoriji Kosova ima problem u poslovanju od dolaska na vlast režima Aljbina Kurtija, čiji je cilj da oteža život srpskoj zajednici i ugasi srpske kompanije.

Prema njegovim rečima, pokušana je i da se ograniči delatnost Telekoma i da se retroaktivno primeni zakon kako bi se kompanija kaznila sa 1,5 miliona evra zbog kupovine četiri operatera.

Podsetimo, Marinika Tepić je na društvenoj mreži X objavila da se „tajni režim sa fondom Cerberus sprema da proda 20 odsto akcija državnog Telekoma”, a juče je u emisiji „Iza vesti” na televiziji N1 ocenila da to pokazuje da Telekom više ne može da koristi svoje negativno poslovanje da bi se pokrio finansiranjem iz zaduživanja.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...