Rok za podnošenje ponuda 20. novembar

Tender za rekonstrukciju beogradskog Trga Nikole Pašića, posao vredan pet miliona evra

BiznisSrbija

25.10.2023 12:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Tender za rekonstrukciju beogradskog Trga Nikole Pašića, posao vredan pet miliona evra Tender za rekonstrukciju beogradskog Trga Nikole Pašića, posao vredan pet miliona evra
Grad Beograd objavio je tender za rekonstrukciju beogradskog Trga Nikole Pašića, a procenjena vrednost radova je 585 miliona dinara (oko pet miliona evra, bez... Tender za rekonstrukciju beogradskog Trga Nikole Pašića, posao vredan pet miliona evra

Grad Beograd objavio je tender za rekonstrukciju beogradskog Trga Nikole Pašića, a procenjena vrednost radova je 585 miliona dinara (oko pet miliona evra, bez uračunatog PDV-a), vidi se objavljene javne nabavke u sredu. Rok za podnošenje ponuda je 20. novembar.

Kako je prenela Beta pozivajući se na Novu ekonomiju, izabrani izvođač biće dužan da sve ugovorene radove u celosti završi u roku od 210 kalendarskih dana od dana uvođenja u posao.

Trg treba da bude popločan granitnim poločama „crvenkastog tona“, pravougaonih i kvadratnih oblika, a u planu je i rušenje postojeće fontane i izgradnja nove.

Radovi na restauraciji spomenika nisu obuhvaćeni ovim projektom, ali je neophodno tokom izvođenja radova na trgu zaštiti postojeći spomenik od oštećenja, navodi se u dokumentaciji.

Grad Beograd je sredinom 2020. godine sproveo postupak javne nabavke za izradu tehničke dokumentacije za rekonstrukciju Trga Nikole Pašića.

Ugovor za taj posao u vrednosti od 12,7 miliona dinara, dodeljen je grupi firmi Energoprojekt urbanizam i arhitektura“, Portar“, Support, Energoprojekt entel, Centar M-geotehnika, Geogis konsultanti Elektroprojekt.

U 2023. godini je za rekonstrukciju Trga Nikole Pašića predviđeno izdvajanje od oko 148 miliona dinara, u 2024. godini 595,8 miliona dinara, a u 2025. godini 110 miliona dinara, vidi se iz gradskog budžeta za tekuću godinu.

  • Dux011

    25.10.2023 #1 Author

    Nije malo uooopste, a kakav je projekat hm…

    Odgovori

  • SHALIMAR

    25.10.2023 #2 Author

    Verujem da ce tender dobiti firme koje imaju odlicne reference…

    Odgovori

  • gagica

    30.10.2023 #3 Author

    Pa on je prilicno pod betonom samo da mu sklone jos onu fontaniu i unistece ga kao i Trg Republike

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...