stambeni i poslovni blokovi prioriteti u otkalanjanju kvarova

Udruženje toplana Srbije: Počelo grejanje, ima uobičajenih tehničkih problema

Srbija

1.11.2022 11:54 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Udruženje toplana Srbije: Počelo grejanje, ima uobičajenih tehničkih problema Udruženje toplana Srbije: Počelo grejanje, ima uobičajenih tehničkih problema
Direktor Udruženja toplana Srbije Dejan Stojanović izjavio je u utorak da su sve toplane pustile sisteme za daljinsko grejanje i da ima manjih tehničkih... Udruženje toplana Srbije: Počelo grejanje, ima uobičajenih tehničkih problema

Direktor Udruženja toplana Srbije Dejan Stojanović izjavio je u utorak da su sve toplane pustile sisteme za daljinsko grejanje i da ima manjih tehničkih problema koji su uobičajeni, a da prioritet u otklanjanju kvarova imaju oni zbog kojih se ne greju celi objekti.

„Sve toplane u Srbiji pustile su sisteme za grejanje, ima manjih tehničkih problema koji se otklanjaju, ali dramatičnih problema nema“, rekao je Stojanović agenciji Beta.

Dodao je da prioritet u otklanjanju kvarova na sistemima daljinskog grejanja imaju oni gde celi stambeni i poslovni blokovi nemaju grejanja i istakao da su sve toplane obezbedile dovoljno energenata i da to neće biti problem.

Na pitanje kako će toplane odgovoriti na zahteve građna da im se umanje računi zbog pomeranja grejne sezone za dve nedelje Stojanović je rekao da je do sada važilo pravilo da se računi za grejanje i ne uvećavaju kada je grejna sezona trajala duže nego što je propisano.

Drugo pravilo je, kako je rekao, da se cene grejanja određuju na osnovu godišnjih troškova i da bi eventualne korekcije mogle biti razmatrane nakon godišnjih izveštaja o prihodima i rashodima toplana.

  • GOCA BG

    1.11.2022 #1 Author

    Nadam se da su to brzo resivi tehnicki problemi,jos se ljudima nisu ni zagrejali radijatori a vec problemi na vidiku..

    Odgovori

  • IVAN

    1.11.2022 #2 Author

    Ma kakvi trebali su da odloze grejnu sezonu do 1.decembra

    Odgovori

  • TATJANA

    2.11.2022 #3 Author

    Ako nisu naplatili kad je bilo produzeno grejanje, ne znači da sada ne umanje račune jer je kasnije počela sezzona

    Odgovori

  • N.N.

    3.11.2022 #4 Author

    Kao i uvek, problemi su neminovni. Bitno je da je grejanje pocelo, nadamo se da ce se tehnicki problemi vrlo brzo ukloniti.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...