USKLAĐIVANJE PONUĐAČA U JAVNIM NABAVKAMA DO 1. JULA Svi koji ne dostave dokumentaciju brišu se iz registra

PreduzetnikSrbijaVesti

16.6.2020 14:25 Autor: Ljiljana Begović 1

USKLAĐIVANJE PONUĐAČA U JAVNIM NABAVKAMA DO 1. JULA Svi koji ne dostave dokumentaciju brišu se iz registra USKLAĐIVANJE PONUĐAČA U JAVNIM NABAVKAMA DO 1. JULA Svi koji ne dostave dokumentaciju brišu se iz registra
Rok za usklađivanje sa novim Zakonom o javnim nabavkama za pravna lica i preduzetnike koji su registrovani u Registru ponuđača ističe 1. jula, saopštila... USKLAĐIVANJE PONUĐAČA U JAVNIM NABAVKAMA DO 1. JULA Svi koji ne dostave dokumentaciju brišu se iz registra

Rok za usklađivanje sa novim Zakonom o javnim nabavkama za pravna lica i preduzetnike koji su registrovani u Registru ponuđača ističe 1. jula, saopštila je Agencija za privredne registre (APR).

Svi ponuđači koji do isteka roka ne dostave potrebna dokumenta biće obrisani iz Registra ponuđača po službenoj dužnosti, a za ponovni upis biće im potrebno da dostave dokumentaciju koju propisuje novi zakon.

APR podseća ponuđače registrovane po prethodnom zakonu da su u obavezi da podnesu zahtev za izdavanje potvrde o nepostojanju osnova za isključenje iz postupka javnih nabavki po novim propisima.

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Dokumentacija koja se podnosi uz zahtev za izdavanje potvrde ne može biti starija od dva meseca od dana njenog podnošenja u Registru ponuđača, navodi se saopštenju APR i dodaje kako se detaljna uputstva za usklađivanje nalaze na sajtu te agencije, prenosi Tanjug.

  • Marta

    16.6.2020 #1 Author

    Bilo bi dobro da se zna sta je tacno potrebno od dokumentacije ,gde se informisati ,a da ne bude situacije ft1p

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...