Poslovno iskustvo Milana Đankovića iz Novog Sada

Velika potražnja za prevoznicima drumskog tereta

Firme u fokusuSrbija

17.6.2024 10:12 Autor: Mirjana Vasić Adžić 12

Velika potražnja za prevoznicima drumskog tereta Velika potražnja za prevoznicima drumskog tereta
Preduzetnik Milan Đanković od 2019. godine uspešno se bavi drumskim prevozom tereta. Firma registrovana u Novom Sadu nakon pandemije doživljava ubrzan rast zbog čega... Velika potražnja za prevoznicima drumskog tereta

Preduzetnik Milan Đanković od 2019. godine uspešno se bavi drumskim prevozom tereta. Firma registrovana u Novom Sadu nakon pandemije doživljava ubrzan rast zbog čega se našla u projektu Brzorastuće kompanije.

„Što se tiče same delatnosti, obavljamo sve usluge prevoza robe u međunarodnom, kao i u domaćem transportu, pružamo kompletne logističke usluge, kao i usluge carinjenja robe”, kaže Milan Đanković za Biznis.rs.

Prema njegovim rečima, presudan faktor ubrzanog rasta ove firme je pouzdanost koju obezbeđuju klijentima kroz tačnost i profesionalan odnos prema poslu, kao i dobri uslovi za kooperante, korektna saradnja zasnovana na poverenju i pravovremenom ispunjavanju ugovorenih obaveza.

„Naš vozni park čini 20 kombi-vozila, kako naših, tako i vozila koja su pod ugovorom sa našim preduzećem”, objašnjava Đanković i dodaje da je pri izboru delatnosti ključna bila analiza tržišta.

„Sve je veći broj ulaganja stranih kompanija u Srbiji, zbog čega i uvoz i izvoz robe raste, a sa tim i konstantna potreba za prevozom”, konstatuje Đanković.

Biti preduzetnik znači danonoćno biti posvećen rešavanju problema i  izazova u organizaciji posla, i adekvatno odgovoriti svim ekonomskim turbulencijama. Ipak, čini se da je Đanković za kratko vreme uspeo da se izbori sa svim navedenim problemima i zauzme stabilnu poziciju u poslovanju.

„Najveća prepreka je bila naći lojalne i odgovorne radnike, kao i napraviti sistem pouzdanih klijenata, na vreme naplatiti svoja potraživanja kako bi održali likvidnost firme i ispunjavali sve svoje obaveze prema zaposlenima i našim dobavljačima u roku”, kaže on.

Nakon uspešno postavljene biznis koncepcije, Đankovića u narednim godinama očekuje nimalo lakši zadatak od onog s početka, a to je održavanje i širenje poslovne mreže.

„Planovi za sledeću godinu su obnova voznog parka, zapošljavanje više ljudi u administraciji, kupovina sopstvenog poslovnog prostora, a u planu je i proširenje na inostranom tržištu. Takođe, izazov će biti i održavanje postojećeg poslovanja i nastavak trenda pouzdane i u svakom pogledu korektne firme za saradnju”, konstatuje za kraj Đanković.

  • SHALIMAR

    26.6.2024 #1 Author

    Dobra firma koja je se za par godina pametnim i strucnim nacinom vodjenja od strane vlasnika postala konkurentna na trzistu.Za svaku preporuku su!

    Odgovori

  • ZELJKA

    1.7.2024 #2 Author

    Kad su slabo placeni!

    Odgovori

    • JANA

      7.7.2024 #3 Author

      Bas to, nisu nikada bili cenjeni dovoljno i naravno otišli

      Odgovori

  • Grocka

    7.7.2024 #4 Author

    Logicno

    Odgovori

  • Emilija

    9.7.2024 #5 Author

    Samo kadra nema

    Odgovori

  • Ildiko

    10.7.2024 #6 Author

    Tezak posao,male plate

    Odgovori

  • REA

    11.8.2024 #7 Author

    Ma danas niko nista tesko nece da radi

    Odgovori

  • LEBRON

    17.8.2024 #8 Author

    Imaju velike troskove,gorivo skupo.

    Odgovori

  • JEKSICA25

    18.8.2024 #9 Author

    Nista novo

    Odgovori

  • GAGA

    1.9.2024 #10 Author

    Pa malo su placeni

    Odgovori

  • STEPA

    10.9.2024 #11 Author

    Zadnjih godina za taj posao je najveća potražnja.

    Odgovori

  • ELLA

    16.9.2024 #12 Author

    Veliki promet robe dovodi do povecane traznje

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.