Tradicionalna manifestacija ove godine po peti put

Srpski dani osiguranja 25. i 26. novembra u Aranđelovcu

OsiguranjeSrbijaVesti

23.11.2021 12:55 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Srpski dani osiguranja 25. i 26. novembra u Aranđelovcu Srpski dani osiguranja 25. i 26. novembra u Aranđelovcu
Srpski dani osiguranja biće održani 25. i 26 novembra u Aranđelovcu, a manifestaciju će svojim izlaganjem otvoriti guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković. Srpski dani osiguranja... Srpski dani osiguranja 25. i 26. novembra u Aranđelovcu

Srpski dani osiguranja biće održani 25. i 26 novembra u Aranđelovcu, a manifestaciju će svojim izlaganjem otvoriti guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković.

Srpski dani osiguranja se održavaju peti put u organizaciji Udruženja osiguravača Srbije.

Prvog dana konferencije biće razgovora o razvoju potencijala i sinergije tržišta osiguranja i tržišta kapitala, kao i koliko je Pošta Srbije kanal za generisanje rasta tržišta osiguranja.

U okviru prvog dana biće održan i okrugli sto „Covid-20 da li smo spremni?“ na kome će o aktuelnim temama govoriti i profesori sa Ekonomskog i Pravnog fakulteta, kao i profesor sa prestižnog belgijskog univerziteta Leuven, najavio je organizator.

Na otvaranju manifestacije, pored guvernerke NBS, prisutnima će se obratiti i predsednica UO Udruženja osiguravača Srbije Ivana Soković.

Drugog dana manifestacije, u petak 26. novembra, o značaju saradnje MUP-a i osiguravača govoriće ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Nakon uvodnog obraćanja ministra, održaće se diskusija na temu koliko je zdravstveno osiguranje snaga i partner države, u kojoj će učestvovati ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević.

Takođe, na ovom okruglom stolu svoje gledište izneće i predstavnici Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, Asocijacije privatnih zdravstvenih ustanova i osiguravajućih društava iz Srbije.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...