POSLE NAFTNOG DOGOVORA MOSKVE I RIJADA Rublja ojačala u odnosu na dolar i evro

BerzaNovacSvetVesti

10.4.2020 12:03 Autor: Vladimir Jokanović 0

POSLE NAFTNOG DOGOVORA MOSKVE I RIJADA Rublja ojačala u odnosu na dolar i evro POSLE NAFTNOG DOGOVORA MOSKVE I RIJADA Rublja ojačala u odnosu na dolar i evro
Kurs ruske rublje ojačao je u petak 10. aprila u odnosu na američki dolar i evro, što se tumači kao posledica naftnog sporazuma koji... POSLE NAFTNOG DOGOVORA MOSKVE I RIJADA Rublja ojačala u odnosu na dolar i evro

Kurs ruske rublje ojačao je u petak 10. aprila u odnosu na američki dolar i evro, što se tumači kao posledica naftnog sporazuma koji su dan ranije postigle Rusija i Saudijska Arabija.

Kurs dolara na moskovskoj berzi u petak pre podne bio je 73,8 rubalja za jedan dolar, dok je dan ranije vredeo 74,3 rublje. Evro je u isto vreme 80,8 rubalja, u odnosu na 81,9 dan ranije, preneo je dnevni list Komersant.

Lokalni berzanski indeks Mosbirž opao je u petak na 2.670,10 bodova u odnosu na 2701,77 od prethodnog dana. Indeks RTS u petak je vredeo 1.141,55, a u četvrtak je imao vrednost 1.155,49 bodova.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...