TRAMP SE VRATIO NA RADNO MESTO Američki predsednik u Ovalnoj sobi

IzdvajamoSvetVesti

8.10.2020 09:01 Autor: Vladimir Jokanović 3

TRAMP SE VRATIO NA RADNO MESTO Američki predsednik u Ovalnoj sobi TRAMP SE VRATIO NA RADNO MESTO Američki predsednik u Ovalnoj sobi
Američki predsednik Donald Tramp (Donald Trump) u sredu je ušao u Ovalnu sobu, prvi put otkako je napustio bolnicu gde se lečio od korona... TRAMP SE VRATIO NA RADNO MESTO Američki predsednik u Ovalnoj sobi

Američki predsednik Donald Tramp (Donald Trump) u sredu je ušao u Ovalnu sobu, prvi put otkako je napustio bolnicu gde se lečio od korona virusa, saopštila je Bela kuća. Tramp je, prema rečima zvaničnika, upoznat sa situacijom oko ekonomskih podsticaja i uragana Delta.

Zvaničnik Bele kuće je rekao da je Tramp ušao u Ovalnu sobu iz Bašte ruža, kako bi izbegao da prođe kroz hodnike Bele kuće i eventualno izloži druge virusu. Tramp je na Twitteru napisao da je razgovarao sa guverenerima Teksasa i Luizijane o uraganu Delta, prenosi Tanjug.

„Upravo sam obavešten o uraganu Delta i razgovarao sam sa guvernerom Teksasa Gregom Abotom (Greg Abbott) i Luizijane Džonom Bel Edvardsom (John Bel Edwards)“, napisao je Tramp.

Lekar Bele kuće Šon Konli (Sean Conley) izjavio je ranije istog dana da Tramp nije imao simptome bolesti Covid-19 tokom poslednja 24 sata i da više od četiri dana nema temperaturu.

Tramp (74) nije se pojavljivao u javnosti od ponedeljka, kada je objavio video snimak iz Bele kuće po povratku iz bolnice, ali je objavio mnoštvo poruka u kojima je napadao protivnike i umanjivao opasnost od korona virusa.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...