Rebrendiranje čuvene nemačke automobilske kompanije

Volkswagen nastavlja da posluje u Rusiji pod nazivom AGR

AutomobiliSvet

22.6.2023 08:43 Autor: Vladimir Jokanović 0

Volkswagen nastavlja da posluje u Rusiji pod nazivom AGR Volkswagen nastavlja da posluje u Rusiji pod nazivom AGR
Volkswagen grupa Rusija saopštila je da će nastaviti da radi u toj zemlji pod nazivom AGR, Automotive Group. Nakon preimenovanja, kompanija će nastaviti da... Volkswagen nastavlja da posluje u Rusiji pod nazivom AGR

Volkswagen grupa Rusija saopštila je da će nastaviti da radi u toj zemlji pod nazivom AGR, Automotive Group. Nakon preimenovanja, kompanija će nastaviti da radi na ruskom tržištu i izvršiće rebrendiranje u punom obimu.

Promena naziva je prvi korak u okviru transformacije i ponovnog pokretanja poslovanja nakon prenosa imovine na novog vlasnika, saopštila je kompanija Volkswagen, prenosi Danas pozivajući se na TASS.

Čuveni nemački proizvođač automobila okončao je prošlog meseca prodaju ruske imovine lokalnom investitoru uz pomoć dilera Avilon.

Transakcija uključuje proizvodne pogone u Kalugi, distribuciju i postprodajno poslovanje, kao i skladišta i finansijske odnose sa svim povezanim zaposlenima. Fabrika u Kalugi ima godišnji kapacitet sklapanja 150.000 benzinskih motora snage 1.600 kubika.

Rebrendiranje će uticati na korporativni identitet kompanije, vizuelnu identifikaciju, kao i na dilersku mrežu kompnije, koja trenutno obuhvata više od 400 preduzeća. AGR će nastaviti da prodaje automobile i rezervne delove, saopštila je kompanija.

AGR takođe navodi da će Volkswagenov profesionalni tim sa dugogodišnjim iskustvom u automobilskom biznisu nastaviti da radi na tome da kupcima kompanije obezbedi pristup najširem mogućem spektru modela i kvalitetnoj usluzi.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.