Zbog problema sa vazdušnim jastucima

Tesla povlači 7.600 vozila u SAD

AutomobiliLifestyleSvetVestiZanimljivosti

19.11.2021 08:21 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Tesla povlači 7.600 vozila u SAD Tesla povlači 7.600 vozila u SAD
Proizvođač električnih automobila Tesla povlači 7.600 vozila u Sjedinjenim Američkim Državama zbog mogućeg cepanja vazdušnog jastuka na vozačevom mestu prilikom aktiviranja, objavila je Nacionalna... Tesla povlači 7.600 vozila u SAD

Proizvođač električnih automobila Tesla povlači 7.600 vozila u Sjedinjenim Američkim Državama zbog mogućeg cepanja vazdušnog jastuka na vozačevom mestu prilikom aktiviranja, objavila je Nacionalna uprava za sigurnost u prometu na putevima.

Opoziv uključuje deo proizvedenog kontingenta modela X i S koji su proizvedeni 2021. godine, navodi se u saopštenju američke administracije, javlja Reuters, a prenosi SEEbiz.

Dodaje se da će do 7. januara vlasnicima vozila biti poslata obaveštenja o povlačenju.

U najnovijem istraživanju sentimenta američkih potrošača, međutim, Tesla je ostvarila veoma dobar rezultat, a njeni proizvodi ocenjeni su iznad proseka, saopšteno je juče.

Akcije američke kompanije na jučerašnjem trgovanju dobile su 0,68 vrednosti, i sa dodatnih 7,68 dolara, dostigle su cenu od 1.096,38 dolara, a kompanija ima tržišnu kapitalizaciju od 1.090 milijardi dolara.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...