PLATFORMA POZNATA KAO MESTO ZA MLADE PREKO TV POZIVA PENZIONERE DA JOJ SE PRIDRUŽE

TikTok traži publiku među starijima u Italiji

EULifestyleVestiZanimljivosti

2.5.2021 09:39 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

TikTok traži publiku među starijima u Italiji TikTok traži publiku među starijima u Italiji
Pre nekoliko dana, na italijanskoj televiziji pokrenuta je prva reklamna kampanja društvene mreže TikTok , koja kao temu ima „neke od najomiljenijih kreativaca, od... TikTok traži publiku među starijima u Italiji

Pre nekoliko dana, na italijanskoj televiziji pokrenuta je prva reklamna kampanja društvene mreže TikTok , koja kao temu ima „neke od najomiljenijih kreativaca, od mudrih baka i deka do talentovanih kuvara“, objasnio je James Rothvell, menadžer marketinga TikTok za Evropu , dodajući da je cilj kampanje posvećenost izgradnji pozitivnog, sigurnog i inkluzivnog okruženja za sve generacije.

Marketing stručnjaci shvatili su da je, iako reklamiraju platforme na internetu, najbolji put da se približe starijoj populaciji, ipak, televizija. Kao i u većem delu Evrope i u Italiji je, prema podacima Nielsena, 2020. godine zabeleženo smanjenje oglašavanje u tradicionalnim medijima, od 11 odsto u odnosu na 2019. godinu, pri čemu je oglašavanje na televizijama palo za 9,5 odsto.

  • Anna

    2.5.2021 #1 Author

    Baka na Facebook-u, deka na Instagram-u, a oboje na Tik-Tok-u!!! 😉
    Zapravo, to je novi način čuvanja dece. Zaprate unuke i kao da su tu pored njih!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...