brže i efikasnije popravljanje štete

Trgovištu i Medveđi donirano 11 tona evro dizela i benzina za saniranje posledica poplava

SrbijaVesti

30.8.2023 16:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Trgovištu i Medveđi donirano 11 tona evro dizela i benzina za saniranje posledica poplava Trgovištu i Medveđi donirano 11 tona evro dizela i benzina za saniranje posledica poplava
Ministar trgovine Tomislav Momirović izjavio je u sredu da je država opštinama Trgovište i Medveđa obezbedila ukupno 11 tona evro dizela i benzina, kako... Trgovištu i Medveđi donirano 11 tona evro dizela i benzina za saniranje posledica poplava

Ministar trgovine Tomislav Momirović izjavio je u sredu da je država opštinama Trgovište i Medveđa obezbedila ukupno 11 tona evro dizela i benzina, kako bi pomogla da se brže i efikasnije saniraju štete koje su nastale na infrastrukturi i putevima usled obilnih padavina.

„Posledice od nedavnih padavina i poplava su velike. Za nas poplava nije prestala onog momenta kada se voda povukla, tada je počela druga faza, kada moramo da obnovimo oštećenu infrastrukturu i puteve, a ljudima omogućimo još bolje uslove za život“, rekao je Momirović prilikom obilaska Medveđe i Trgovišta, objavilo je ministarstvo, prenela je Beta.

On je istakao da država neće zaboraviti, niti zanemariti, nijedan deo zemlje.

Opštine Trgovište i Medveđa dobile su po 5,5 tona evro dizela i benzina.

  • NATI

    3.9.2023 #1 Author

    Ovo moraju da urade nemaju izbora

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...