Srpska kompanija dobila priliku da poveća efikasnost poslovanja

Vodafone i Telekom Srbija potpisali ugovor o partnerstvu

Hi-techInvesticijeSrbijaVesti

8.11.2021 11:35 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Vodafone i Telekom Srbija potpisali ugovor o partnerstvu Vodafone i Telekom Srbija potpisali ugovor o partnerstvu
Vodeća telekomunikaciona kompanija u Evropi i Africi Vodafone potpisala je sa firmom Telekom Srbija ugovor o partnerstvu koji obuhvata Srbiju, Crnu Goru i Bosnu... Vodafone i Telekom Srbija potpisali ugovor o partnerstvu

Vodeća telekomunikaciona kompanija u Evropi i Africi Vodafone potpisala je sa firmom Telekom Srbija ugovor o partnerstvu koji obuhvata Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Kako se navodi u saopštenju Telekoma, ovim strateškim partnerstvom srpska telekomunikaciona kompanija će imati mogućnost da primenjuje sva znanja i iskustva koja su stručnjaci iz Vodafona sticali i nadograđivali godinama na globalnom tržištu.

Taj poslovni odnos će omogućiti Telekomu Srbija da iskoristi Vodafonovu vodeću poziciju u domenu digitalizacije potrošačkih proizvoda i ponude servisa. Partnerstvom sa kompanijom Vodafone Procurement Company, Telekom Srbija imaće pristup kapacitetima za različite nabavke.

To znači da ovo partnerstvo obezbeđuje i uvide u kategorije različitih proizvoda i strateško usmeravanje, konsultantske usluge, odnosno savetovanje tokom kompletnog procesa nabavki (end-to-end), čime se ostvaruje optimizacija troškova i stvaranje vrednosti.

Generalni direktor Vodafona za partnerska tržišta Dijego Masida (Diego Massidda) pozdravio je pristupanje Telekoma Srbija porodici partnerskih tržišta ove kompanije i izjavio da se raduje zajedničkom radu u cilju prenošenja znanja i iskustva za potrebe korisnika u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Kako je naveo generalni direktor naše telekomunikacione kompanije Vladimir Lučić, Telekom Srbija je regionalna firma sa dugom tradicijom uspešnog poslovanja. On je izjavio da je tokom protekle dve godine glavni cilj ove kompanije bio njena transformacija, koja bi je dovela u poziciju da se ravnopravno nosi sa najrazvijenijim kompanijama u svetu. Lučić navodi da je uveren da će saradnja sa Vodafonom Telekomu obezbediti pristup svim važnim resursima u oblasti digitalne transformacije i da će našoj kompaniji dati mogućnost da poveća efikasnost poslovanja, optimizuje troškove i unapredi korisničko iskustvo.

Telekom Srbija a.d., Beograd

Takovska 2, 11000 Beograd-Palilula, Srbija

Poslovni prihodi (RSD):
96.459.903.000,00 (2020)
Broj zaposlenih:
(2020)

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...