od 1. juna 2023. godine

Zatvara se parkiralište „Sava Centar“ zbog izvođenja radova

SrbijaVesti

31.5.2023 18:05 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Zatvara se parkiralište „Sava Centar“ zbog izvođenja radova Zatvara se parkiralište „Sava Centar“ zbog izvođenja radova
JKP Parking servis obavestio je korisnike da od četvrtka, 1. juna 2023. godine, više neće pružati usluge parkiranja automobila na parkiralištu Sava Centar na... Zatvara se parkiralište „Sava Centar“ zbog izvođenja radova

JKP Parking servis obavestio je korisnike da od četvrtka, 1. juna 2023. godine, više neće pružati usluge parkiranja automobila na parkiralištu Sava Centar na Novom Beogradu.

Kako se navodi u saopštenju od 1. juna tekuće godine parkiranje neće biti moguće zbog izvođenja radova na Kongresnom centru „Sava“, kao i na uređenju kompleksa u sklopu koga je i parkiralište Sava Centar.

Svi vozači mogu svoje automobile parkirati na obeleženim parking mestima u zonskom sistemu ili obližnjim opštim parkiralištima izvan zoniranog područja.

Podsetimo, nedavno su NLB Grupa, odnosno matična NLB Banka iz Ljubljane i njena članica na srpskom tržištu NLB Komercijalna banka, potpisale sa Delta Kongresnim Centrom ugovor o projektnom finansiranju Sava Centra u vrednosti od 55 miliona evra.

JKP Parking servis Beograd

KNEZA VIŠESLAVA 27, 11000 Beograd (Rakovica) , Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
37.030.055,65 ( 2022)
Broj zaposlenih:
927 ( 2022)

Ukupna investicija Delte namenjena je jednom od najzahtevnijih i najznačajnijih arhitektonskih poduhvata u našoj zemlji – kompletnoj rekonstrukciji više od 100.000 kvadrata kongresnog, poslovnog i ritejl prostora na Novom Beogradu, premašiće 100 milona evra, navodi se u saopštenju.

  • ELLA

    1.6.2023 #1 Author

    Bravo za Miška. Sava Centar je dugo tužno izgledao. Sada će to biti moderan objekat

    Odgovori

  • Maky

    1.6.2023 #2 Author

    Najbolja moguca odluka zbog rekonstrukcije…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...