gradiće se stanovi za radnike kineske kompanije

Zrenjanin od prodaje gradskog zemljišta zaradio 60 miliona dinara, najveći kupac Linglong

SrbijaVesti

1.12.2021 15:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Zrenjanin od prodaje gradskog zemljišta zaradio 60 miliona dinara, najveći kupac Linglong Zrenjanin od prodaje gradskog zemljišta zaradio 60 miliona dinara, najveći kupac Linglong
Grad Zrenjanin je tokom ove godine objavio dva oglasa za otuđenje većeg broja parcela gradskog građevinskog zemljišta, od čije je prodaje prihodovano skoro 60... Zrenjanin od prodaje gradskog zemljišta zaradio 60 miliona dinara, najveći kupac Linglong

Grad Zrenjanin je tokom ove godine objavio dva oglasa za otuđenje većeg broja parcela gradskog građevinskog zemljišta, od čije je prodaje prihodovano skoro 60 miliona dinara.

Na osnovu poslednjeg objavljenog oglasa, predložena rešenja o otuđenju gradskog građevinskog zemljišta su na ukupnoj površini od 34.888 kvadratnih metara, odnosno skoro 3,5 hektara, rečeno je na današnjoj sednici Gradskog veća, prenosi Tanjug.

Istaknuto je da su tri parcele namenjene izgradnji poslovnih i drugih sadržaja i gradnji objekata višeporodičnog stanovanja, dok su preostale parcele opredeljene za individualnu stambenu izgradnju.

Gradonačelnik Simo Salapura rekao je da je najveća prodata parcela po površini u nekom od naseljenih mesta na teritoriji Zrenjanina, u Ečki, veličine 28.000 kvadratnih metara i u vrednosti od 14 miliona dinara, za izgradnju objekata kolektivnog stanovanja, investitora Linglong, namenjenih rezidencijalnom stanovanju, kao i za stanove srpskim i kineskim radnicima, zaposlenim u samoj kompaniji.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...