Još uvek nije najavljen plan uvođenja

Ilon Mask pokreće novu aplikaciju: Platforma X uskoro stiže na male ekrane

Hi-techLifestyle

26.4.2024 09:09 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

Ilon Mask pokreće novu aplikaciju: Platforma X uskoro stiže na male ekrane Ilon Mask pokreće novu aplikaciju: Platforma X uskoro stiže na male ekrane
Platforma X, ranije poznata kao Twitter, pokreće namensku TV aplikaciju za video snimke, saopštila je izvršna direktorka kompanije Linda Jakarino (Linda Yaccarino). Naime, kako... Ilon Mask pokreće novu aplikaciju: Platforma X uskoro stiže na male ekrane

Platforma X, ranije poznata kao Twitter, pokreće namensku TV aplikaciju za video snimke, saopštila je izvršna direktorka kompanije Linda Jakarino (Linda Yaccarino).

Naime, kako je podelila na svom oficijalnom X nalogu, TV aplikacija će biti „vaš najbolji pratilac za visokokvalitetno, impresivno zabavno iskustvo na većem ekranu“. Dalje je navedeno da će aplikacija imati sličan algoritam kao X, ali za video zapise, što će omogućiti korisnicima da prilagode sadržaj na osnovu svojih preferencija, prenosi Blic.

Aplikacija će takođe dobiti teme koje pokreće veštačka inteligencija za organizovanje video snimaka po temi za personalizovanije iskustvo, rekla je Jakarino.

Nije preciziran datum pokretanja

Kaže se da „X TV“ aplikacija podržava funkciju na više platformi, što bi omogućilo korisnicima da nastave da gledaju video na svojim televizorima koji su pokrenuli na aplikaciji za pametne telefone. Pored toga, Jakarino je rekla da će aplikacija imati poboljšanu pretragu video zapisa i lako prebacivanje na veliki ekran sa pametnih telefona.

Platforma X nije najavila plan uvođenja, ali je rekao da će aplikacija biti dostupna na pametnim televizorima.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.