Kriptoberza napušta rusko poslovanje

Binance zatražio od klijenata iz Rusije da povuku sredstva do 29. decembra

NovacSvet

29.12.2023 10:49 Autor: Vladimir Jokanović 2

Binance zatražio od klijenata iz Rusije da povuku sredstva do 29. decembra Binance zatražio od klijenata iz Rusije da povuku sredstva do 29. decembra
Kripto berza Binance poslala je zahteve ruskim klijentima da zatvore pozicije i povuku sredstva do 29. decembra. Autentičnost dopisa potvrdila je zvanična služba podrške... Binance zatražio od klijenata iz Rusije da povuku sredstva do 29. decembra

Kripto berza Binance poslala je zahteve ruskim klijentima da zatvore pozicije i povuku sredstva do 29. decembra. Autentičnost dopisa potvrdila je zvanična služba podrške kripto berze.

Počevši od 29. decembra, sve otvorene pozicije će se postepeno zatvarati, saopštio je Binance. Do ovog trenutka, klijenti iz Rusije moraju da otplate neizmirene obaveze, da zatvore pozicije i da povuku sredstva na CommEX berzu ili bilo koju drugu kripto platformu, prenosi Komersant.

Tehnička podrška objavila je da su pisma poslata onima čija je lokacija „privremeno ili trajno“ određena u Rusiji. Binance je u septembru objavio da se povlači iz Rusije, kao i da će prodati svoje rusko poslovanje CommEX-u.

Berza će od 31. januara prestati da podržava P2P transakcije između korisnika u rubljama, ali će transakcije u rubljama moći da se obavljaju na berzi CommEX. Za to je potrebno povezivanje Binance naloga sa CommEX nalogom.

 • HANA

  1.1.2024 #1 Author

  Ove kripto-valute mi nikada nisu bile jasne.
  Neka tako i ostane. 🤡

  Odgovori

 • SHALIMAR

  2.1.2024 #2 Author

  Jos bolje…

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...