Postupke u poslednjih nedelju dana otvorilo 17 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica

Javne nabavke: JP Toplana Jagodina za električnu energiju daje 30 miliona dinara

Investicije

23.12.2022 10:01 Autor: Julijana Vincan 2

Javne nabavke: JP Toplana Jagodina za električnu energiju daje 30 miliona dinara Javne nabavke: JP Toplana Jagodina za električnu energiju daje 30 miliona dinara
Na Portalu javnih nabavki je od 16. do 23. decembra planirane javne nabavke objavilo 17 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica. Agencija... Javne nabavke: JP Toplana Jagodina za električnu energiju daje 30 miliona dinara

Na Portalu javnih nabavki je od 16. do 23. decembra planirane javne nabavke objavilo 17 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije je 16. decembra raspisala 19 javnih nabavki, od kojih je najviša procenjena vrednost za službene automobile 3,7 miliona dinara, a sledi postupak za gorivo za njih vrednosti 950.000 dinara. Usluge knjigovodstva, bezbednosti i zdravlje na radu, pravne usluge procenjene su isto na 950.000 dinara.

Dve javne nabavke je, takođe 16, decembra, raspisalo Javno preduzeće za stambene usluge „Dom“ iz Leskovca. Postupak za građevinski materijal procenjen je na 1,2 miliona dinara, a nabavka lima i proizvoda od lima pola miliona dinara.

Ekonomski fakultet Univerziteta u Novom Sadu raspisao je 39 konkursa 17. decembra. Najviše je procenjeno iznajmljivanje autobusa za ekskurziju za zaposlene u zemlji, na 250.000 dinara.

Isto 17. decembra javne nabavke raspisao je i Medicinski fakultet Univerziteta u Novom Sadu, i to 55 otvorenih postupaka. Međutim, nije naznačena procenjena vrednost ovih postupaka.

Pro Tent iz Obrenovca raspisao je 17. decembra 23 javnih nabavki, bez naznačenih procenjenih vrednosti.

Javno komunalno preduzeće pijace i parkinzi Zrenjanin je 20. decembra otvorilo pet postupaka, od kojih je najviša procenjena vrednost od 18 miliona dinara za javnu nabavku specijalnog teretnog vozila „Pauk“.

Ovo JKP planira da izdvoji tri miliona dinara za SMS sistem za naplatu parkiranja, isto toliko za električnu energiju, 2,4 miliona dinara za gorivo i dva miliona dinara za solarne panele.

JKSP Svrljig otvorilo je 20. decembra devet postupaka, a najviša procenjena vrednost je za materijale za održavanje puteva od 18 miliona dinara.

Turistička organizacija „Dragačevo“ je 21. decembra raspisalo četiri javne nabavke od kojih je najvrednija za angažovanje trubačkih orkestara za promocije u 2023. godini u zemlji i inostranstvu za 3,5 miliona dinara.

SRC Pionirski grad d.o.o. Beograd otvorilo je 22. decembra tri postupka. Najviša procenjena vrednost je šest miliona dinara za putničko vozilo minimalne jačine 140 kw.

Narodno pozorište „Sterija“ Vršac planira da izdvoji 2,8 miliona dinara za agencijske usluge angažovanja saradnika za produkciju predstava, i 1,25 miliona dinara za nabavku električne energije. Ove postupke je raspisalo 22. decembra, isto kada je i JP Toplana Jagodina raspisalo devet javnih nabavki, od kojih je najvrednija za električnu energiju od 30 miliona dinara.

Apoteka „Beograd“ je, takođe 22. decembra, raspisala 32 javne nabavke, ali nisu naznačene njihove procenjene vrednosti.

Postupke je u tom periodu otvorilo i nekoliko osnovnih škola i drugih institucija.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.