Postupke u poslednjih nedelju dana objavilo više od 200 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica

Parking servis raspisao skoro 100 javnih nabavki, najvrednija viša od 66 miliona dinara

Investicije

6.1.2023 16:15 Autor: Julijana Vincan 11

Parking servis raspisao skoro 100 javnih nabavki, najvrednija viša od 66 miliona dinara Parking servis raspisao skoro 100 javnih nabavki, najvrednija viša od 66 miliona dinara
Na Portalu javnih nabavki su od 31. decembra do 6. januara planirane javne nabavke objavila 219 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.... Parking servis raspisao skoro 100 javnih nabavki, najvrednija viša od 66 miliona dinara

Na Portalu javnih nabavki su od 31. decembra do 6. januara planirane javne nabavke objavila 219 državnih organa, organizacija, ustanova ili drugih pravnih lica.

Ekonomski fakultet u Beogradu raspisao je 31. decembra 16 javnih nabavki, od kojih je najviša procenjena vrednost za uslugu štampanja publikacija od 19 miliona dinara. Slede radovi na tekućem održavanju vredni 15 miliona dinara i nabavka računarske opreme od 14,7 miliona dinara.

Istog datuma je JP Vojvodinašume otvorilo 147 postupaka, ali nisu navedene njihove procenjene vrednosti.

Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju iz Beograda je takođe na isti datum raspisao osam javnih nabavki, od kojih su najvredniji građevinski radovi 20 miliona dinara, laboratorijska oprema i instrumenti 15 miliona dinara i standardne hemikalije 12 miliona dinara.

Foto: Pexels.com

U poslednjem danu 2022. godine je JKP Gradsko zelenilo iz Novog Sada raspisalo 59 javnih nabavki. Najviša izdvajanja ovog preduzeća planirana su za gorivo 33 miliona dinara, zatim za usluge u oblasti hortikulture 30 miliona dinara i električnu energiju 24 miliona dinara.

Javno komunalno preduzeće za javne garaže i parkirališta Parking servis Beograd je isto 31. januara otvorilo 98 postupaka. Najviša procenjena vrednost je za nabavku uređaja sistema naplate i kontrole parkiranja, nadogradnju softverske platforme Entervo na objektima naručioca pozicija od 66,395 miliona dinara.

Sledeće najveće izdvajanje Parking servisa iz Beograda je za nabavku nameštaja za potrebe opremanja poslovnog objekta A – Međunarodni terminal od 59 miliona, a potom i za usluge osiguranja imovine, zaposlenih i osiguranje od nezgoda, i kasko osiguranje od 46,5 miliona dinara.

Ustavni sud Srbije otvorio je 5. januara osam postupaka. Najveće izdvajanje, od 28,65 miliona dinara planirano je za računarsku opremu čija pojedinačna vrednost prelazi iznos od milion dinara, kao i 24,42 miliona dinara za računarsku opremu čija pojedinačna vrednost ne prelazi iznos od milion dinara. Treću najvišu procenjenu vrednost ima javna nabavka goriva od 7,5 miliona dinara.

Radovi na pejzažnom uređenju postojećeg parka i uređenje sportskih terena „STEPIN GAJ“- I -GO Zvezdara imaju najvišu procenjenu vrednost od devet javnih nabavki koje je raspisala 6. januara Javna služba za vršenje poslovnog razvoja, očuvanje i zaštitu turističkih vrednosti grada „Turistička organizacija Beograda“. Slede usluge turističkih agencija radi obezbeđenja usluge prevoza i hotelskog smeštaja u inostranstvu, koje su procenjene na 7,41 milion dinara i usluge agencija za promociju i logistiku procenjene vrednosti 3,2 miliona dinara.

Naravno, ovo su samo neki od državnih organa, organizacija, ustanova i drugih pravnih lica koji su raspisali javne nabavke u datom periodu. Takođe, nisu za sve na Portalu javnih nabavki objavljene i procenjene vrednosti.

 • SRDJAN

  6.1.2023 #1 Author

  Parking servis je sad pun ko brod pa moze da porucuje sta hoce. Ima se moze se.

  Odgovori

 • MAJALG

  8.1.2023 #2 Author

  Pa dobro ne vidim ovde nista sporno, svako raspisuje javne nabavke za potrebe posla koje obavljaju, a za parking su ovo smesne cifre u odnosu kakvi su im prihodi.

  Odgovori

 • DANIJELA

  8.1.2023 #3 Author

  Bravo za njih.

  Odgovori

 • BRANA19

  8.1.2023 #4 Author

  Vala uvek su puni… Pogotovo po gradovima.

  Odgovori

 • VANJA

  8.1.2023 #5 Author

  Sramota da se raspisuje toliko javnih nabavki!

  Odgovori

 • FRUIT04

  8.1.2023 #6 Author

  Ko jos veruje u javne nabavke.

  Odgovori

 • VILENJAK

  8.1.2023 #7 Author

  Odličan sistem naplate imaju, samo što su javne nabavke i tenderi namešteni…tako da će dobiti, zna se ko…

  Odgovori

 • GOCA BG

  8.1.2023 #8 Author

  Javni sektor,kod njih sve to moze…

  Odgovori

 • Ika

  8.1.2023 #9 Author

  Ko se docepa javne nabavke, imace dobar posao

  Odgovori

 • Boba3

  8.1.2023 #10 Author

  Imaju sta i da nabavljaju

  Odgovori

 • BOJANA

  9.1.2023 #11 Author

  Sada je i vreme kada ima najviše javnih nabavki.

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...