francuska revizorska kuća zapošljava više od 45.000 ljudi u svetu

Kompanija Mazars počela sa radom u Srbiji

BiznisFirme u fokusuPoreziPoslovanje

10.6.2022 12:24 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Kompanija Mazars počela sa radom u Srbiji Kompanija Mazars počela sa radom u Srbiji
U ambasadi Republike Francuske organizovan je prijem za partnere i prijatelje francuske kompanije Mazars koja je tom prilikom ugostila više od 140 zvanica. Ispred... Kompanija Mazars počela sa radom u Srbiji

U ambasadi Republike Francuske organizovan je prijem za partnere i prijatelje francuske kompanije Mazars koja je tom prilikom ugostila više od 140 zvanica.

Ispred Francuske ambasade, šef ekonomskog odeljenja Fabris Blazke (Fabrice Blazquez) pozdravio je prisutne i istakao da je uvek veliko zadovoljstvo da se dočekaju nove francuske kompanije u Srbiji, kako zbog razmene iskustava, prenošenja najboljih poslovnih praksi, ali i podrške trgovinskoj razmeni između
Srbije i Francuske.

Zvanice je pozdravio i Kristijan Cinoti (Kristijan Cinotti) ispred kompanije Mazars, naglasivši da je ovaj susret uglednih privrednika i menadžera još jedna potvrda dugoročne ekspertize ove kompanije u svetu i regionu, i pozvao sve da uživaju u ostatku večeri i jedinstvenom ambijentu francuske ambasade.

Susret je organizovan sa ciljem da se obeleži početak rada ove kompanije u Srbiji, koja u svetu zapošljava više od 45.000 ljudi, i već godinama uspešno posluje na području Adria regije, i oslanjajući se na snažnu ekspertizu kancelarija u Sloveniji, Hrvatskoj gde imaju preko 130 zaposlenih, kao i celoj CEE regiji, te je otvorila kancelarije i u Srbiji gde trenutno zapošljava mladi i agilni rastući tim od 25 stručnjaka sa tendencijama da do kraja godine duplira broj zaposlenih.

Mazars je jedna od vodećih međunarodnih revizorskih, poreskih i savetodavnih firmi.

Delujući kao udruženo partnerstvo, rade kao jedan integrisani tim, koristeći stručnost, veštine i kulturološko razumevanje, pružajući izuzetne i prilagođene usluge u reviziji i računovodstvu, kao i poreske, finansijske savetodavne i konsultantske usluge.

 • MARKO7

  10.6.2022 #1 Author

  Baš se radujem njihovom početku kod nas..

  Odgovori

 • TATJANA

  10.6.2022 #2 Author

  Imamo i mi nase strucne ljude, a za koga ce oni da rade

  Odgovori

 • Milovan94

  11.6.2022 #3 Author

  Eto nove prilike za zapošljavanje

  Odgovori

 • GOCA BG

  12.6.2022 #4 Author

  Revizorska kuca koja vazi za jednu od najboljih…

  Odgovori

 • Milisavka

  19.6.2022 #5 Author

  Bravo i za nas i za njih

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...