za nešto više od 50 miliona dinara

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika prodala deo imovine Rada

SrbijaVesti

28.12.2023 15:34 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika prodala deo imovine Rada Agencija za licenciranje stečajnih upravnika prodala deo imovine Rada
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika saopštila je da je prodala deo imovine beogradskog građevinskog preduzeća Rad u stečaju bugarskoj firmi Battery Protect Monbat za... Agencija za licenciranje stečajnih upravnika prodala deo imovine Rada

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika saopštila je da je prodala deo imovine beogradskog građevinskog preduzeća Rad u stečaju bugarskoj firmi Battery Protect Monbat za 50,55 miliona dinara.

Prodatu imovinu čine vanknjižno pravo svojine na poslovnom i garažnom prostoru u poslovnom objektu u izgradnji u Ustaničkoj ulici u Beogradu. Poslovni prostor čini više lokala, čija je ukupna površina oko 460 kvadrata, 14 garaža u podrumu i sedam ispred objekta.

Agencija je 25. decembra prodala Rad u stečaju kao pravno lice, vlasniku Delta holdiga Miroslavu Miškoviću, za 954,29 miliona dinara.

Mišković je tako postao vlasnik nezavršene zgrade u Novom Beogradu od 27.300 kvadrata, sedam lokala u Beogradu i Obrenovcu, površine oko 400 kvadrata.

U kupljenu imovinu spadaju i 22 stana od kojih je sedam u Beogradu, dva u Pančevu, 12 u Boru i jedan u Skoplju.

Vlasniku Delte pripala su i potencijalna prava na zemljište, na lokaciji Pančevački put-Palilula, površine 18.860 kvadrata, devet objekata u Krnjači, površine 947 kvadrata, jedna garaža na Novom Beogradu u Gandijevoj ulici, pokretna imovina Rada i potraživanja tog nekadašnjeg građevinskog giganta.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...