AIR SERBIA UVODI DODATNE LETOVE ZA TIVAT Srpska nacionalna avio-kompanija povećala kapacitete na letovima za Crnu Goru

BiznisFirme u fokusuRegionSrbijaTurizamU fokusuVesti

16.1.2021 12:08 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

AIR SERBIA UVODI DODATNE LETOVE ZA TIVAT Srpska nacionalna avio-kompanija povećala kapacitete na letovima za Crnu Goru AIR SERBIA UVODI DODATNE LETOVE ZA TIVAT Srpska nacionalna avio-kompanija povećala kapacitete na letovima za Crnu Goru
Air Serbia je uvela dodatne letove i povećala kapacitete za putovanja ka Tivtu i Podgorici, odgovarajući na pojačanu potražnju u putničkom avio-saobraćaju između Srbije... AIR SERBIA UVODI DODATNE LETOVE ZA TIVAT Srpska nacionalna avio-kompanija povećala kapacitete na letovima za Crnu Goru

Air Serbia je uvela dodatne letove i povećala kapacitete za putovanja ka Tivtu i Podgorici, odgovarajući na pojačanu potražnju u putničkom avio-saobraćaju između Srbije i Crne Gore.

Srpska nacionalna avio-kompanija je saopštila da je za putovanja promenila tipove aviona. Planirani turbo-elisni avion ATR zamenjen je mlaznim avionom tipa Airbus A319, dok su dva planirana aviona tipa Airbus A319 zamenjeni avionom tipa Airbus A320 sa većim brojem sedišta.

Takođe, u periodu od 17. do 30. januara, biće uvedena tri dodatna leta ka Tivtu, navodi se u saopštenju Air Serbia.

„Ostajemo posvećeni crnogorskom tržištu i nastavljamo da pratimo razvoj situacije, prilagođavajući obim saobraćaja promenama u potražnji. Cilj nam je da održimo kontinuiranu i snažnu vazdušnu vezu između gradova u regionu i omogućimo svim putnicima da se nesmetano prevezu do željenih destinacija“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.

Kapaciteti nacionalnog avio-prevoznika povećani su na letovima ka Podgorici 17, 19. i 24. januara, dok su dodatni letovi ka Tivtu uvedeni 23, 27. i 30. januara.

  • BOLEK

    18.12.2022 #1 Author

    Ta linija ce biti puna jos pogotovo tokom sezone

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...