ostatak po okončanju postupaka

Akcionari kompanije Robnih kuća Beograd dobiće novac iz stečajne mase

Vesti

26.1.2024 18:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 10

Akcionari kompanije Robnih kuća Beograd dobiće novac iz stečajne mase Akcionari kompanije Robnih kuća Beograd dobiće novac iz stečajne mase
Deoničari, poverioci i bivši radnici kompanije Robnih kuća Beograd i preduzeća Robnih kuća Beograd dobiće deo novca iz stečaje mase, a ostatak po okončanju... Akcionari kompanije Robnih kuća Beograd dobiće novac iz stečajne mase

Deoničari, poverioci i bivši radnici kompanije Robnih kuća Beograd i preduzeća Robnih kuća Beograd dobiće deo novca iz stečaje mase, a ostatak po okončanju postupaka, saopšteno je u petak iz kabineta premijerke u tehničkom mandatu Ane Brnabić.

To je, kako je navedeno, dogovoreno na današnjem sastanku Udruženja akcionara u kabinetu predsednice vlade.

Na razgovoru, četvrtom u nizu o problemu isplate akcija, rečeno je da su „učinjeni značajni pomaci u rešavanju ovog problema koji traje skoro dve decenije i da se do tih rezultata došlo na osnovu dobre saradnje dveju strana i napora koji su učinjeni iz kabineta premijerke“.

Rukovodstvo Udruženja akcionara, kako je navedeno, izrazilo je zadovoljstvo zbog „konstruktivnog pristupa i efikasnosti u rešavanju njihovih zahteva“.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...