BRITISH MOTORS NAMERAVA DA PREUZME CELO GLOBOS OSIGURANJE Ova firma već je vlasnik 87,5 odsto deonica

BerzaNovacSrbijaVesti

3.11.2020 10:54 Autor: Marija Jovanović 0

BRITISH MOTORS NAMERAVA DA PREUZME CELO GLOBOS OSIGURANJE Ova firma već je vlasnik 87,5 odsto deonica BRITISH MOTORS NAMERAVA DA PREUZME CELO GLOBOS OSIGURANJE Ova firma već je vlasnik 87,5 odsto deonica
Beogradski British motors (BM) obavestio je o nameri preuzimanja Globos osiguranja, navodi se u dokumentu koji je objavljen na Beogradskoj berzi. British motors, koji... BRITISH MOTORS NAMERAVA DA PREUZME CELO GLOBOS OSIGURANJE Ova firma već je vlasnik 87,5 odsto deonica

Beogradski British motors (BM) obavestio je o nameri preuzimanja Globos osiguranja, navodi se u dokumentu koji je objavljen na Beogradskoj berzi.

British motors, koji je trenutno vlasnik 87,5 odsto deonica Globos osiguranja, navodi da će u roku od 15 radnih dana podneti zahtev Komisiji za hartije od vrednosti za odobrenje objavljivanja ponude, a da će ponudu objaviti po odobravanju.

British motors postao je većinski vlasnik Globos osiguranja kupovinom akcija početkom februara kada je u blok transakciji za 388 miliona dinara kupljeno 71,78 procenata akcija.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...