CRNOGORSKOM BUDŽETU NAREDNE GODINE NEDOSTAJAĆE 530 MILIONA EVRA Poslednja opcija pozajmica od MMF

RegionVesti

26.11.2020 17:30 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

CRNOGORSKOM BUDŽETU NAREDNE GODINE NEDOSTAJAĆE 530 MILIONA EVRA Poslednja opcija pozajmica od MMF CRNOGORSKOM BUDŽETU NAREDNE GODINE NEDOSTAJAĆE 530 MILIONA EVRA Poslednja opcija pozajmica od MMF
Ministarstvo finansija Crne Gore projektovalo je nacrtom budžeta za narednu godinu da će državnoj kasi u 2021. godini nedostajati oko 530 miliona evra, a... CRNOGORSKOM BUDŽETU NAREDNE GODINE NEDOSTAJAĆE 530 MILIONA EVRA Poslednja opcija pozajmica od MMF

Ministarstvo finansija Crne Gore projektovalo je nacrtom budžeta za narednu godinu da će državnoj kasi u 2021. godini nedostajati oko 530 miliona evra, a u tu cifru su uključeni stari dugovi koji dolaze na naplatu i deficit budžeta, pišu podgoričke Vijesti.

Kako se ističe, ukupna suma nedostajućeg novca može biti korigovana u konačnom predlogu budžeta koji treba da pripremi nova vlada.

Foto: Printscreen youtube

Vijesti pišu da se već traže opcije gde se može obezbediti nedostajući novac, dok je pozajmica od Međunarodnog montarnog fonda (MMF) krajnja opcija, što je zvanično izjavio i mandatar za sastav nove vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...