DRUGI PUT BEZ TRGOVINE NA MONTENEGROBERZI To se nije desilo od aprila 2011.

RegionVesti

7.5.2020 11:41 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

DRUGI PUT BEZ TRGOVINE NA MONTENEGROBERZI To se nije desilo od aprila 2011. DRUGI PUT BEZ TRGOVINE NA MONTENEGROBERZI To se nije desilo od aprila 2011.
Na Montenegroberzi u sredu, drugi put za proteklih osam dana, opet nije sklopljena nijedna transakcija. Radnim danima na berzi se tako nešto nije dešavalo... DRUGI PUT BEZ TRGOVINE NA MONTENEGROBERZI To se nije desilo od aprila 2011.

Na Montenegroberzi u sredu, drugi put za proteklih osam dana, opet nije sklopljena nijedna transakcija.

Radnim danima na berzi se tako nešto nije dešavalo od aprila 2011. godine od kada je Montenegroberza postala jedinstveno organizovano tržište, nastalo spajanjem dve prethodne berze, prenose Vijesti.

Presedan koji se desio prošle sedmice su iz berze komentarisali kao posledicu pesimističkih najava o razmerama i dubini krize u finansijskom sektoru, ali i prisutnim oprezom i nervozom na domaćem tržištu, sve slabijim uslovima za zapošljavanje, kao i sasvim izvesnim zaduženjima građana koja će, verovatno, biti sve teže dostupna.

Na berzi su, inače, u sredu obavljene tri transakcije, a ukupan promet je iznosio 4.217 eura.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...