Otvaranju prethodi velika žurka ovog septembra u Strumici

EXIT sledeće godine pokreće festival i u Makedoniji

KulturaLifestyleManifestacijeSrbijaU fokusuVesti

1.8.2022 11:20 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

EXIT sledeće godine pokreće festival i u Makedoniji EXIT sledeće godine pokreće festival i u Makedoniji
Novosadski EXIT najavio je pokretanje festivala i u Makedoniji, planiranog za 2023. godinu. Njemu će prethoditi velika Get EXITed žurka 7. septembra u Strumici,... EXIT sledeće godine pokreće festival i u Makedoniji

Novosadski EXIT najavio je pokretanje festivala i u Makedoniji, planiranog za 2023. godinu. Njemu će prethoditi velika Get EXITed žurka 7. septembra u Strumici, koja će u ovaj makedonski grad dovesti niz poznatih internacionalnih i regionalnih muzičkih zvezda.

Cela lista izvođača i lokacija biće poznati uskoro, kao i početak prodaje prvog kontingenta ulaznica.
Novim festivalom EXIT će u 2023. godini ojačati svoju brojnu festivalsku porodicu na čak deset članova u osam država i učvrstiti svoju poziciju najveće festivalske grupacije Jugoistočne Evrope, saopštili su organizatori.

„Get EXITed stiže 7. septembra u Strumicu, Obećavamo mnogo druženja, dobre muzike i lepih iznenađenja. Pozivam sve narode Balkana da dođu da zajedno otvorimo jedno lepo i veliko poglavlje našeg otvorenog Balkana“, izjavio je gradonačelnik Strumice Kosta Kostadinov.

Iz EXIT tima potučili su da je jedna od osnovnih vizija ovog projekta uvod u kreiranje novog makedonskog festivala sledeće godine, koji će postati nova važna turistička atrakcija Balkana.

“Od samog osnivanja Exita postoje jake veze između Makedonije i našeg festivala, koje održavamo već dve decenije. Budući da su spone između naših zemalja neraskidive, upravo zbog istorije i zajedničke kulture, veoma nam je drago što se porodici EXIT događaja napokon pridružuje i Makedonija, a početak ove saradnje upravo je veliki Get EXITed muzički događaj u septembru u Strumici“, naglasili su organizatori.

EXIT je najveća organizacija muzičke industrije Jugoistočne Evrope čija je misija povezivanje regiona i promocija mira, kao i brendiranje destinacija i izgradnja njihovog prepoznatljivog festivalskog imidža.

Pored matičnog festivala, koji se više od 20 godina tradicionalno održava u Novom Sadu, EXIT je do sada organizovao brojne festivale i velike koncerte, kao što su No Sleep festival u Beogradu, Sea Dance i Ada Divine Awakening u Crnoj Gori, Revolution u Rumuniji, Sea Star u Hrvatskoj, Echowaves u Gruziji, Festival 84 u Bosni i Hercegovini, Sunland na plaži Perla u Bugarskoj, koncerti Robbie Williamsa i Madonne u Beogradu, Red Hot Chili Peppersa u Inđiji i mnoge druge, a sa Get EXITed žurkom i festivalom u 2023. godini ovoj listi se pridružuje i Makedonija.

  • GOCA BG

    6.8.2022 #1 Author

    Nova turisticka atrakcija od sledece godine…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...