pomoć radi osnivanja nekog oblika preduzetništva

Grad Novi Sad izdvojio 47 miliona dinara za samozapošljavanje

Moja firmaPreduzetnikSrbijaVesti

24.8.2022 14:48 Autor: Redakcija Biznis.rs 17

Grad Novi Sad izdvojio 47 miliona dinara za samozapošljavanje Grad Novi Sad izdvojio 47 miliona dinara za samozapošljavanje
Grad Novi Sad raspisao je javni poziv za dodelu subvencija za samozapošljavanje u 2022. godini, za koje je u budžetu obezbeđeno 47,2 miliona dinara.... Grad Novi Sad izdvojio 47 miliona dinara za samozapošljavanje

Grad Novi Sad raspisao je javni poziv za dodelu subvencija za samozapošljavanje u 2022. godini, za koje je u budžetu obezbeđeno 47,2 miliona dinara.

Subvencija za samozapošljavanje dodeljuje se nezaposlenima sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Sadu radi osnivanja nekog oblika preduzetništva, kao i za osnivanje privrednog društva ukoliko osnivač zasniva u njemu radni odnos.

Biće isplaćene u jednokratnom iznosu od 250.000 do 500.000 dinara, u zavisnosti od novoregistrovane delatnosti i iznosa opravdanih troškova i ulaganja iskazanih u biznis planu.

Ukoliko se više nezaposlenih udruži u skladu sa zakonom, svako od njih pojedinačno podnosi zahtev za samozapošljavanje i ostvaruje pravo na subvenciju.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...