cilj je najviši nivo interakcije gostiju tokom boravka u hotelu

Incode i Jumeirah group sklopili partnerstvo u oblasti „digitalnog hotelijerstva“

BiznisHi-techLifestyleSrbijaSvetTurizamU fokusuVesti

24.5.2022 15:12 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Incode i Jumeirah group sklopili partnerstvo u oblasti „digitalnog hotelijerstva“ Incode i Jumeirah group sklopili partnerstvo u oblasti „digitalnog hotelijerstva“
Globalna ugostiteljska kompanija i članica Dubai Holdinga Jumeirah Group najavila je strateško partnerstvo sa američkom kompanijom Incode Technologies koja posluje u Srbiji, gde se... Incode i Jumeirah group sklopili partnerstvo u oblasti „digitalnog hotelijerstva“

Globalna ugostiteljska kompanija i članica Dubai Holdinga Jumeirah Group najavila je strateško partnerstvo sa američkom kompanijom Incode Technologies koja posluje u Srbiji, gde se pozicionirala kao lider u oblasti verifikacije identiteta i tehnologija autentifikacije za globalna preduzeća, a cilj partnerstva je unapređenje usluga ugostiteljstva i iskustva gostiju.

Kako je navedeno u zajedničkom saopštenju, partnerstvo sa Incodeom će se direktno pozabaviti izazovom da zadovolji potrebu gostiju za besprekornom interakcijom u svim aspektima hotelskog iskustva, upotrebom napredne digitalne i biometrijske tehnologije.

„Vreme je dragoceno za naše goste i zato stalno tražimo načine da njihovo iskustvo učinimo što je moguće besprekornijim, kako bi maksimalno iskoristili svoje vreme sa voljenim osobama“, rekao je Pedro Deakin, potpredsednik brenda i dizajna u Jumeirah grupi.

„Uz pomoć našeg novog partnerstva sa kompanijom Incode, iskoristićemo mogućnosti ličnog prepoznavanja i povezivanja sistema tako da naši interni sistemi mogu intuitivno da prilagode iskustvo gostiju na osnovu ponašanja prilikom kupovine i sačuvanih ličnih preferencija, na taj način izgrađujući poverenje i jačajući veze“, dodao je.

Tako će, između ostalog, ova saradnja rezultirati i transparentnom identifikacijom gosta: za svega nekoliko sekundi, čak i pre dolaska, jedini potpuno automatizovani mehanizam za verifikaciju identiteta u industriji potvrđuje identitet gosta i povezuje nju ili njega sa Jumeirah One nalogom.

„Ovo omogućava gostima da se identifikuju onda kada to njima odgovara i odmah po dolasku ih uvodi u magično, personalizovano iskustvo“, navodi se.

„Čast nam je što imamo priliku da sarađujemo sa Jumeirah grupom – vizionarima u luksuznom iskustvu koje nude svojim gostima, kako bismo zajedno stvorili put za novu generaciju visoko personalizovanih usluga“, rekao je Rikardo Amper, osnivač i izvršni direktor Incodea.

Inače, Incode je vodeća kompanija na polju identiteta koja redefiniše način na koji ljudi verifikuju svoj identitet i komuniciraju sa najvećim svetskim kompanijama, uz veoma bezbedno i prijatno iskustvo zasnovano na veštačkoj inteligenciji.

Njena potpuno automatizovana end-to-end platforma omogućava pristup preko više kanala sa rešenjima fokusiranim na onboarding, autentifikaciju i verifikaciju plaćanja, koji povećavaju konverziju i smanjuju mogućnost prevare.

Ova kompanija sarađuje sa velikim brojem najvećih svetskih banaka, finansijskih kompanija, hotela, vlada i maloprodajnih platformi. Sedište kompanije se nalazi u San Francisku, sa kancelarijama u Evropi i Latinskoj Americi.

Njen novi partner Jumeirah Group, članica Dubai Holdinga je globalna luksuzna hotelska kompanija koja u svom portfoliju poseduje preko 6.500 apartmana svetske klase u okviru 25 luksuznih nekretnina širom Bliskog istoka, Evrope i Azije.

Grupa se može pohvaliti nekim od najprestižnijih i najzanimljivijih lokaliteta na svetu, od legendarnog hotela i bezvremenskog vrhunca luksuza – Burj Al Arab Jumeirah, i raskošnih arapskih palata širom Madinat Jumeirah u Dubaiju…

  • VERA

    24.5.2022 #1 Author

    Lepo eto i hotelske usluge se modernizuju i prilagođavaju specifičnim zahtevima turista.

    Odgovori

  • DJORDJE1

    25.5.2022 #2 Author

    Vrlo zanimljivo. Sada se sve prebacuje u digitalni svet.

    Odgovori

  • NINO

    25.5.2022 #3 Author

    Odlicno. Jos jedan nacin da studentima i ucenicima bude zanimljiva praksa.

    Odgovori

  • GOCA BG

    25.5.2022 #4 Author

    Sjajno zvuci…

    Odgovori

    • TINA

      30.5.2022 #5 Author

      Autentifikacija za globalna preduzeca, pa direktor Incodea, svima poznat. Sve je jasno kako to funkcionise I vecina ce biti zadovoljna ovom uslugom

      Odgovori

  • TINA

    30.5.2022 #6 Author

    Autentifikacija za globalna preduzeca, pa direktor Incodea, svima poznat. Sve je jasno kako to funkcionise I vecina ce biti zadovoljna ovom uslugom

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...